Never enough words to describe our love for food(trucks)

Fiscaal aantrekkelijk: Een borrel op jouw bedrijfsterrein!

17-05-2023Arjan

Een bedrijfsborrel organiseren, om wat voor reden dan ook, komt met een kostenplaatje. Er worden kosten gemaakt voor de locatie, catering, aankleding en entertainment. Nu is het een stuk voordeliger wanneer je jouw bedrijfsterrein kunt gebruiken als locatie. Zo blijft er budget over voor andere dingen en zit je niet met een torenhoge belasting. Waarom? De belastingdienst helpt je een handje mee met de werkkostenregeling!


Als jij nu denkt: “een borrel op eigen terrein?!" Dat wordt een "saaie bedoeling”, dan heb je het mis! ToetToetFood tovert in een uurtje tijd een deel van jullie bedrijfsterrein om tot een festival waardige locatie waar gezelligheid geen tijd kent. 


Hoe ga je om met WKR en wat is het eigenlijk? 

De werkkostenregeling (WKR) gaat over de extra’s die je geeft aan je personeel. Hoe ga je om met personeelskosten, zoals personeelsfeestjes, borrels, parkeerkosten, Ipad, Iphone en lunch. De WKR in het kort: Je mag maximaal 3% (in 2023) van het totale fiscale loon dat je betaalt als werkgever besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor je werknemers. Dit heet de ‘vrije ruimte’. Alles wat je meer besteedt, dan betaal je daar 80% belasting over.

Klinkt het aantrekkelijk, maar wil je meer weten? Voor meer informatie, neem een kijkje op:


Benieuwd hoe we jouw bedrijfsborrel het beste kunnen organiseren? Neem dan contact met ons op en mail ons: [email protected]


Het ga je Toet! 


ToetToetFood