Never enough words to describe our love for food(trucks)

Nog meer creatieve foodtrucks!

17-12-2020Lisa & Liv
We zien dat veel foodtruck eigenaren een nieuw initiatief zijn gestart. Op deze manier wordt hun passie voor lekker eten toch nog met de wereld gedeeld. Wij hebben een aantal leuke initiatieven op een rijtje gezet. Deze week overige creatieve initiatieven van verschillende foodtrucks!

Surinaams-Javaans lekkers van de Barabus
Eethuis Tante Loes in Veghel, restaurant van de Barabus, serveert het lekkerste Surinaams-Javaanse eten.  


Indonesische merchandise van Mister Makan
Een webshop waar je je eigen sambal verkoopt, cool! Mister Makan maakt niet alleen sambal, maar heeft ook een eigen ketjap manis, pindasaus en om je gerecht compleet te maken lekkere krupuk. Fan geworden? Koop dan een t-shirt of hoodie om de ultieme Mister Makan look te creëren! Naast deze webshop verzorgen ze ook nog steeds catering uit de indonesische keuken. 


Korean food by Allegaartje
Begonnen als mobiele keuken, maar later ook een restaurant waarbij de Koreaanse keuken centraal staat. Allegaartje Catering op Wielen is een webshop gestart met niet alleen gerechten om af te halen, maar ook een echte Korean (kerst)BBQ to go met een leuke tafel gas BBQ om te lenen!

Plaatjes schieten met De Bus van Zus
Altijd al gave foto’s willen hebben met een volkswagenbusje oldtimerbus? Met een busje creëer je al snel een prachtige setting voor de mooiste foto’s met jouw vriend(in) of met je gezin. Boek nu een herfst fotoshoot bij de Bus van Zus!
Kijk voor meer informatie op: https://www.instagram.com/busvanzus/ Ken jij een foodtruck die ook gestart is met een origineel initiatief? Laat het ons weten!