Never enough words to describe our love for food(trucks)

Creatief tijdens corona: nog meer creatieve foodtrucks!

17-12-2020Lisa & Liv
We hebben ondertussen al meer dan een half jaar te maken met verschillende corona maatregelen. Dit maakt het werken voor foodtruck eigenaren knap lastig en vraagt daarom om creatieve oplossingen. We zien dat veel foodtruck eigenaren ondertussen een nieuw initiatief zijn gestart. Op deze manier wordt hun passie voor lekker eten toch nog met de wereld gedeeld. Wij hebben een aantal leuke initiatieven op een rijtje gezet. Deze week overige creatieve initiatieven van verschillende foodtrucks!

Surinaams-Javaans lekkers van de Barabus
1 oktober geopend en nu alweer de deuren moeten sluiten. De Barabus is dit overkomen. Eethuis Tante Loes in Veghel, restaurant van de Barabus, serveert het lekkerste Surinaams-Javaanse eten. Voor nu kun je de bara’s, roti en bami gewoon komen afhalen in het Eethuis, ook heel leuk! 
Kijk voor meer informatie en om te bestellen op: https://barabus.sitedish.shop 


Indonesische merchandise van Mister Makan
Een webshop waar je je eigen sambal verkoopt, cool! Mister Makan maakt niet alleen sambal, maar heeft ook een eigen ketjap manis, pindasaus en om je gerecht compleet te maken lekkere krupuk. Fan geworden? Koop dan een t-shirt of hoodie om de ultieme Mister Makan look te creëren! Naast deze webshop verzorgen ze ook nog steeds coronaproof catering uit de indonesische keuken. 
Klik hier om de webshop te bekijken: https://mistermakan.nl/shop/ 


Korean food by Allegaartje
Begonnen als mobiele keuken, maar later ook een restaurant waarbij de Koreaanse keuken centraal staat. Allegaartje Catering op Wielen is een webshop gestart met niet alleen gerechten om af te halen, maar ook een echte Korean (kerst)BBQ to go met een leuke tafel gas BBQ om te lenen! Op zoek naar een leuk cadeautje? In de webshop kun je ook eetstokjes, tassen, t-shirts en bijpassende ansichtkaarten vinden.
Klik hier om de webshop te bekijken: https://www.allegaartje-catering.nl/winkel/ Cocktails in je brievenbus van BarCompany
Barcompany is begonnen met Cocktails per post, want als de cocktailbar niet open mag, komen de cocktails naar je toe! In de brievenbuspakketjes vind je alle benodigdheden voor een cocktail, waar je thuis met gemak je eigen cocktail mee shaket. Leuk om te geven aan een collega, relatie of vriend(in)! Je kan er gratis een gepersonaliseerd kaartje bij doen om het af te maken.
Klik hier om de webshop te bekijken : https://cocktailsperpost.nl/ 
Of klik hier voor een video over het concept: https://www.youtube.com/watch?v=mqUqb-Zb25Y&feature=youtu.be


Plaatjes schieten met De Bus van Zus
Altijd al gave foto’s willen hebben met een volkswagenbusje oldtimerbus? Met een busje creëer je al snel een prachtige setting voor de mooiste foto’s met jouw vriend(in) of met je gezin. Boek nu een herfst fotoshoot bij de Bus van Zus!
Kijk voor meer informatie op: https://www.instagram.com/busvanzus/ Ken jij een foodtruck die ook gestart is met een origineel initiatief? Laat het ons weten!