Never enough words to describe our love for food(trucks)

Foodtrucks op bijzondere plekken!

10-12-2020Lisa & Liv
We zien dat veel foodtruck eigenaren ondertussen een nieuw initiatief zijn gestart. Op deze manier wordt hun passie voor lekker eten toch nog met de wereld gedeeld. Wij hebben een aantal leuke initiatieven op een rijtje gezet. Deze week foodtrucks die op een bijzondere locatie staan.

In de natuur een bakkie van Surplace 
Foodtruck Surplace staat daarom in de natuur in Maastricht bij de Enci Groeve. Bij surplace kan je dus een lekker bakkie koffie drinken met een geweldig uitzicht! Daarna kan je weer vol energie verder de natuur in. 



Het Chez Jan TREK LOKET
Stilzitten is geen optie. Daarom is foodtruck Chez Jan in maart begonnen met het koken voor alle zorghelden van ziekenhuizen. In april & mei vervolgt met een drive thru in Rotterdam. En nu het Chez Jan TREK LOKET: met hotdogs, cheeseburgers, broodjes beenham en zelfs een frietje. En nu ook take-away op het toffe terras van De Tuin aan de Kralingse Plas. Dus even geen zin om te koken en zin om de deur uit te gaan? Kom naar de Straatweg 99 bij Lommerrijk!



Wilde Koffie voor de zorg
Wilde Koffie is begonnen met het serveren van gratis koffie aan zorgmedewerkers in het ZNA Middelheim. Dit doet hij vier dagen in de week gedurende vier tot 6 weken of totdat de koffie op is. In samenwerking met Sucafina die 60 kg koffiebonen heeft geleverd en met andere partners stelt Wilde Koffie zijn mobiele koffiebar ter beschikking voor dit mooie initiatief. 



Ken jij nog een foodtruck die op een bijzondere locatie staat? Laat het ons weten!

Het ga je Toet!

Team ToetToetFood