Never enough words to describe our love for food(trucks)

Aankleding van het bedrijfsfeest in festivalsfeer.

09-08-2021Iris

Help! Je baas vraagt je een bedrijfsfeest te organiseren voor je 150 collega’s. Een bedrijfsfeest organiseren hoeft niet heel moeilijk te zijn, maar je baas liet nog wel even weten dat de aankleding van het bedrijfsfeest wel indruk moet maken. Hartstikke leuk natuurlijk, maar waar moet je beginnen?! Relax…ToetToetFood is jouw redding. We helpen je graag om je bedrijfsfeest een festivalsfeer te geven!


Festival op eigen bedrijfsterrein.
Begin altijd bij het begin: een locatie. Een bedrijfsfeest in festivalstijl is eenvoudig te organiseren op eigen bedrijfsterrein. Bijvoorbeeld op het groene grasveld, op het parkeerterrein of binnen in jullie hoge opslagloods. Iedere bedrijfslocatie waarvan jij denkt: “Hoe kunnen we het hier ooit gezellig maken?”, toveren wij om in een meer dan festival waardige eventlocatie. Daar horen natuurlijk gave foodtrucks bij voor de lekkerste gerechten, een stoere bar met koud (speciaal) bier of wat dacht je van een Gin-Tonic bar?!

De wow factor zit hem bij een bedrijfsfeest in festivalsfeer in kleine dingetjes. Foodtrucks doen al een hoop qua sfeer, maar besteedt ook tijd en budget aan de verdere aankleding van het bedrijfsfeest. Met onderstaande  tips weet je zeker dat jouw collega’s het weken na het evenement nog steeds over jouw waanzinnige organisatie talenten hebben.

Houten meubels.
Het budget hoeft niet groot te zijn om leuk meubilair op je bedrijfsevent te plaatsen. Kies voor houten biertafels met banken en steigerhouten statafels! Maak deze tafels af met wat bloemen in een lege ginfles of vaasje en hoppa: daar is je festivallook. 


Groen!

Niet alleen op tafel staan bloemen en plantjes leuk, maar het fleurt ook de rest van je terrein op. Plaats wat grotere planten op het terrein voor een echte festivalsfeer. Bij de bouwmarkt om de hoek koop je voor weinig geld een aantal mooie planten voor naast de bar. Of wat dacht je van een aantal hangende planten in de tent! Het is ook mogelijk om planten te huren via diverse websites.

Light it up!
Priklichten zijn essentieel voor een bedrijfsfestival. Veel foodtrucks hebben ze aan het loket van de truck hangen en niet voor niks: zij creëren namelijk een geweldig sfeertje. Deze lichtsnoeren zijn ook erg leuk om bijvoorbeeld het terrein af te bakenen of om je gasten door middel van een lichtpoort naar het event te leiden.

Tent voor de regen én schaduw.
Bij een tent denk je al snel aan een noodoplossing bij slecht weer. Maar wist je dat er ook super mooie tenten zijn met voor perfecte uitstraling: stretchtenten. Zelfs wanneer het zonnetje schijnt, is deze tent het meer dan waard voor de aankleding van het bedrijfsfeest!

Ben je benieuwd wat ToetToetFood nog meer te bieden heeft voor aankleding van het bedrijfsfeest? Neem dan contact op met ons! Alvast wat sfeer proeven? Volg ons dan op instagram!


Het ga je Toet!


ToetToet!