Never enough words to describe our love for food(trucks)

6 trucks met curry’s

13-06-2022Iris

Wie houdt er nu niet van het ontdekken van nieuwe keukens? Wij wel! Vooral de heerlijke Aziatische keuken met de verrukkelijke geuren die daarbij komen kijken. En wat mag je niet missen in deze eetcultuur? Precies, de curry’s. Thais, Vietnamese en meer keukens die op eigen wijze heerlijke curry’s bereiden. Dat wordt smullen met deze trucks uit Nederland en België! 


Curryup! - Nederland

De culinaire parade op wielen: Curryup! Kleurrijk, heerlijk eten, samen met stoer geklede mannen en een stoere bus, een bijzondere sfeer. Een heerlijke chicken curry of liever vegetarisch? Het kan allemaal! Curryup! roostert haar eigen kruiden en maalt deze tot unieke kruidenmengsels die als basis dienen voor de curry’s. 

https://www.toettoetfood.nl/foodtruck/curryup- 


Báhn Mí - België 

Deze truck is gespecialiseerd in Vietnamese Streetfood en laat iedereen kennismaken met deze cultuur vanuit hun eigen leefwereld. Deze unieke Aziatische smaakervaring is lekker, licht verteerbaar en geeft authenticiteit aan je event. Naast de curry tofu of Vietnamese curry kip, serveren ze lekkere Vietnamese baguette, rice bowls en noodle salads. Heerlijk. 

https://www.toettoetfood.be/foodtruck/banh-mi/ 


Sergeant Pepper - Nederland

Deze foodtruck laat de liefde voor de Indiase keuken zien van Robbie en Manon. Sergeant Pepper serveert de lekkerste, Indiase gerechten en ze maken alles zelf: van de spicemix tot pickle en van curry tot kulfi, met een eigen twist. Sergeant Pepper combineert de Indiase keuken met producten van eigen bodem. Proef zeker eens de John Lemon Curry, maar er zijn opties voor vleeseters, vegetariërs en veganisten!
https://toettoetfood.nl/foodtruck/sergeant-pepper 


Mi! - België 

Heb je stiekem heel veel zin in een reis naar Azië? Probeer dan Mi’s sublieme smaaksensaties uit het Verre Oosten en maak je dromen waar! De Thaise rode curry is een goed voorbeeld van een moment in Azië, in je dromen dan… Houd je van iets minder pittig of juist een lekker Aziatisch soepje? Kies dan de verse sushi of de noodle woks, allemaal, om op te eten! 

https://www.toettoetfood.be/foodtruck/mi-asian-streetfood-made-by-belgians/ 


Bollyfoods - Nederland

Indiase maaltijden, snacks en drankjes worden geserveerd uit de Bollyfoods food truck. Mathew uit India is de drijvende kracht achter deze rollende keuken en met een passie voor eten en koken heeft hij als missie de kleurrijke en volle smaken van de Indiase keuken over te brengen. Hij maakt zijn eigen kruidenmasala’s en creëert traditionele én fusion gerechten. Loopt het water je al in de mond? Bij ons wel…  

https://toettoetfood.nl/foodtruck/bollyfoods


Baan-Siam - België

Deze Thaise foodtruck laat je kennismaken met de eetcultuur van Thailand. De Thaise kraampjes met noedelsoep, kipsaté, kip met rijst, scampi-en visballetjes en andere geurige gerechten komen samen in deze rollende keuken. Ze serveren lekkere curry’s die zorgen voor een bijzondere smaakbeleving van de Thaise eetcultuur…

https://www.toettoetfood.be/foodtruck/baan-siam/ 


Hopelijk heb je ook lekkere trek gekregen van dit rijtje! Ben je opzoek naar meer informatie? Neem dan een kijkje op de website of neem contact met ons op! We helpen je graag!


Het ga je Toet!


ToetToetFood