Never enough words to describe our love for food(trucks)

4 gezonde en duurzame trucks voor op jouw feest!

27-04-2020Mieke

Steeds meer bedrijven vinden het belangrijk om het milieu een beetje te helpen door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. En dat vinden wij bij ToetToetFood fijn! Wij zijn namelijk groot voorstander van duurzame foodtrucks, en zetten graag samen met hen ons beste beentje voor om de wereld nog mooier te maken. Dus staat er bij jou een milieubewust feestje op de planning met de nadruk op gezonde gerechten en duurzaamheid? Laat dan deze foodtrucks het eten verzorgen!


1. De Banaanhangwagen

Een banaan houdt de mens gezond. Niet alleen de vrucht, maar ook de schil van de banaan is super goed voor je. De Banaanhangwagen weet dit al veel langer! Als je deze foodtruck boekt voor je event mag je kiezen of je de gebruikte bananenschil inlevert of mee naar huis neemt. Geef je hem aan De Banaanhangwagen dan maken zij er compost van. Neem je hem liever mee naar huis? Gebruik dan de binnenkant van de schil voor het verwijderen van splinters, kleine wondjes verzorgen of om je schoenen te poetsen! De Banaanhangwagen maakt verschillende tropische gerechten met banaan als basis.


2. Spelty

Spelty is een groot liefhebber van biologische producten. Maar hij gaat nog een stap verder! Spelty maakt namelijk pure pannenkoeken van speltmeel. Nu vraag jij je natuurlijk af waarom je liever een speltpannenkoek wil eten dan een oerhollandse tarwe pannenkoek? Het antwoord is simpel: speltmeel bevat meer vitamine, meer eiwitten en meer mineralen! Lekker gezond dus.


3. Bakblik

Deze foodtruck gaat voor vers, huisgemaakt en vegan. Volledig plantaardig dus! Voor alle vegetariërs onder ons sowieso de beste keuze, maar ook voor de rest van alle foodlovers een perfecte keuze als je minder vlees en gezonder wil eten.


4. Chop Chop

De eigenaar van foodtruck Chop Chop houdt niet van voedselverspilling! En daarom maken zij de heerlijkste Oosterse wokgerechten van kromme groenten uit de tweede klasse. Deze groenten worden vaak gebruikt als veevoer, of regelrecht in de vuilnisbak gegooid. Gek, vindt Chop Chop, want ze zijn gewoon van prima kwaliteit en vaak extra smaakvol!


Om jouw feestje zo duurzaam mogelijk, maar vooral zo lekker mogelijk te laten verlopen zijn deze trucks ideaal! Interesse gekregen of nieuwsgierig geworden naar alle andere trucks? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie, we helpen je graag. Ook met de drankcatering, aankleding en/of het meubilair, laat het ons weten!


Voor heel veel lekkere plaatjes kun je ons volgen op Facebook en Instagram


Het ga je Toet!


ToetToetFood