Never enough words to describe our love for food(trucks)

Winter Foodtrucks voor jouw bedrijfsfeest!

17-10-2022Roos

Winter Foodtrucks voor jouw bedrijfsfeest!


Heb jij ook wel een last van een winterdipje? We snappen het: de dagen worden korter en buiten wordt het kouder. Hoe leuk om er dan juist een gezellig, warm en liefdevol feestje van te maken samen met vrienden, familie of collega's. Laat de vuurtjes maar branden en de glühwein vloeien. 


Gelukkig heeft ToetToetFood genoeg leuke en vooral lekkere (food)trucks uit Nederland op een rijtje gezet om jouw winterfeestje moeiteloos te laten verlopen. 


Met diverse TukTuk’s kan de TukTuk-fabriek haar gasten voorzien van overheerlijke specialiteiten. Zo worden alle soepen vers bereid en geserveerd met vers brood en zelfgemaakte smeersels. Ook staat de TukTukfabriek voor u klaar met heerlijke winterse drankjes als glühwein en chocolademelk. Om het winterfeestje helemaal af te maken, serveren ze ook de lekkerste poffertjes, wafels en pannenkoeken. 


Goulashkanon is een oude militaire veldkeuken. Er wordt gekookt door een militaire veldkok. Iedereen kan om de veldkeuken heen lopen en kijken. Dit zorgt voor een sociaal gebeuren. Er wordt een broodje 'rechte' rookworst op een bedje van zuurkool, zelf gefruite uitjes geserveerd. Daarnaast staat het Goulashkanon bekend om zijn heerlijke goulashsoep.


Een echt lekker Flammkuchen mag natuurlijk niet in dit lijstje ontbreken. Flammkuchen betekent letterlijk 'brandende taart'. Een flammkuchen is een luchtige deegbodem belegd met verschillende producten. Een traditionele flammkuchen bestaat uit: crème fraiche, rode ui en spek, maar Flamm in de Kuchen heeft oneindig veel opties. Van zalm tot geitenkaas en zelf Nutella als nagerecht. Net waar jij en je genodigden zin in hebben. 


We snappen het dat je bij een bbq vaak denkt aan de zomer: mooi weer, frisse salades en de heerlijke geur van een net aangestoken bbq. Maar waarom zou je geen bbq kunnen organiseren in de winter? BBQ Legend is de specialist in American style bbq. Alle gerechten van BBQ Legend worden bereid van de beste ingrediënten van lokale leveranciers. Ze serveren vers gegrilde bbq specialiteiten om je vingers bij af te likken. In de winter kan je hierbij denken aan (broodje) pulled pork, beenham of stoofvlees. 


De naam ‘Kaas en worst op wielen zegt het al, maar deze foodtruck serveert de lekkerste huisgemaakte gerechten en snacks met als basisingrediënten kaas en worst. De kazen komen allemaal uit de streek en de worsten worden zelf gemaakt. Naast dat alle gerechten vers en lokaal zijn, staat Kaas en worst op wielen daarnaast voor kwaliteit, diversiteit en creativiteit. In de winter worden de lekkerste gerechten geserveerd. Denk aan kaasfondue, een broodje huisgemaakte worst met verse toppings of heerlijke, klassieke stamppotten. 


Naast de lekkere winterse hapjes uit de foodtrucks kunnen wij ook helpen bij de drankcatering. Er zijn verschillende mogelijkheden: wijn, fris , bier, maar ook glühwein, warme chocomelk en specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar. Ook kunnen we je helpen je winterse event sfeervoller te maken door te helpen met de aankleding


Wil je meer weten over de winterse foodtrucks, drankcatering of aankleding? Kijk dan ook eens op onze website voor alle foodtrucks. En neem contact met ons op voor meer informatie, we helpen je graag!


Het ga je Toet!


ToetToetFood