Never enough words to describe our love for food(trucks)

Wil je een keer een bijzonder gerecht op je evenement? Dat kan!

17-06-2024Roxy

Personeelsfeest, bedrijfsuitje of een vrijdagmiddagborrel in de planning? En wil je dit keer net even iets anders aanbieden aan je gasten dan de standaardgerechten? Zet één van de onderstaande trucks in om je gasten een toffe en unieke beleving te geven. Over deze trucks wordt vast nog lang doorgepraat in de wandelgangen op kantoor. 


Lekkernijs

Met Lekkernijs is het altijd feest op je evenement. De premium nitro sorbets en cocktail sorbets zijn een unieke culinaire ijs ervaring voor je gasten. Het ijskoude vloeibare stikstof zorgt voor spektakel en tegelijkertijd draaien ze à la minute verfrissende ijscomposities om tot zijdezachte sorbets & cocktail sorbets. De smaken zijn op basis van fruit, groenten en kruiden, daarbij zijn de sorbets vrij van kleur- en geurstoffen, room, ei en melk en voegen ze er minder suiker aan toe. 


Oscar - België 

Oscar is een schattig ‘Lander’ caravannetje en serveert gezond fingerfood. De eigenaren wilden iets serveren dat tegelijkertijd fantastisch smaakt, heerlijk vult en toch licht en super gezond is. Het resultaat van deze zoektocht werd de unieke WURGER, een zelf uitgevonden wafel/hamburger. Het vegan wafelbeslag wordt gemaakt van geroosterde butternut pompoen met chiazaad, havermelk en speltbloem met een bijzonder smaakvolle kruidenmix. In het assortiment: een vegan wurger, veggie wurger en vlees wurger.

Where’s the Beef

De 100% Vegan Burgers van Where’s the Beef zijn ‘onveganistisch’ stoer en voldoen aan de #BigFatJuicy status. Snacken met een goed gevoel, daar gaat het bij Where’s the Beef om. Vanuit hun productiekeuken produceren ze alle sauzen en toppings zelf, dit betekent meer smaak voor een extra sensatie. De broodjes en burgers worden in nauwe samenwerking met lokale leveranciers geproduceerd. De bijzondere kleuren van de broodjes maken het gerecht helemaal af! De zwarte broodjes zijn gekleurd met takesumi bamboe charcoal, de roze broodjes met bietenextract en de groene broodjes met spirulina.


Karma Kebab 

Karma Kebab is een foodtruck die gespecialiseerd is in het bereiden van Kebab kapsalon en Pita Kebab. Ben je op zoek naar een knetter duurzame en smaakvolle snack die je 's nachts kunt verorberen? Dan moet je bij KARMA KEBAB zijn! Onze award-winnende foodtruck was gevraagd om een nachtsnack te ontwikkelen voor Lowlands en zo ontstond ons legendarische broodje kebab van knolselderij en graan. Het resultaat is niet alleen beter voor je karma, maar ook een verrassend lekker vegan alternatief waar zelfs de meest doorgewinterde carnivoor van gaat watertanden.


Wil je graag eens iets anders aanbieden aan je gasten dan de standaardgerechten? Boek dan één van bovenstaande gerechten of neem een kijkje op de website voor meerdere opties. ToetToetFood helpt je graag verder en denkt met je mee over diverse mogelijkheden. 


Voor heel veel lekkere plaatjes kun je ons volgen op Facebook en Instagram!  


Het ga je Toet!


ToetToetFood