Never enough words to describe our love for food(trucks)

Wat kan ToetToetFood voor jouw bedrijfsfeest betekenen?

15-08-2022Iris

Het nieuwe jaar gaat van start! Dat betekent weer gezellige feesten organiseren, zoals open dagen, familiedagen en bedrijfsfeesten. Wij zijn er helemaal klaar voor! In deze blog willen we meer informatie geven over hoe ToetToetFood werkt en wat we voor jouw kunnen betekenen. Laten we beginnen met de zekerheden van ToetToetFood.


ToetToetFood werkt met een aantal zekerheden. Foodtrucks waarmee wij samenwerken stralen beleving uit en werken met verse ingrediënten veelal duurzaam en biologisch. De foodtrucks moeten een bepaalde x-factor uitstralen. Hier komen we in de volgende alinea op terug. Verder zijn we de ontzorgende organisatie en willen we van jouw event iets moois creëren. Hierbij heb je maar één contactpersoon en maken wij het plaatje compleet, die jij in je gedachten hebt. We nemen alle wensen en behoeftes mee en denken oplossingsgericht, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Tot slot zijn we eerlijk en transparant en maken we van elk moment een unieke beleving.


Foodtrucks zijn er in allerlei vormen en maten: ze variëren van vintage trucks, bakfietsen en caravans tot stadsbussen en paardenwagens. Het is dus belangrijk dat de foodtruck een bepaalde x-factor uitstraalt, waarbij mensen een glimlach op hun gezicht krijgen. Hierdoor beoordelen we de foodtrucks op de juiste manier. Zoals eerder benoemd vinden we het belangrijk dat er verse producten worden geserveerd. Daarnaast is het van uiterste belang dat er volgens de Haccp richtlijnen wordt gewerkt en de trucks jaarlijks gekeurd worden op gasinstallatie en elektra. Natuurlijk kijken we ook naar de uitstraling. Is het een echte eyecatcher, een origineel concept en zijn de medewerkers gastvrij, verzorgd en hebben ze kennis over de producten. Dit zijn zaken die ToetToetFood voor jou, als opdrachtgever, al heeft onderzocht, waardoor we kunnen zeggen dat we echt kwaliteit leveren bij jouw bedrijf. 


Voor het inhuren van een foodtruck komen er natuurlijk ook kosten bij kijken. Voor het inhuren van een foodtruck heb je te maken met de kosten van de gerechten, de huur van de foodtruck, de personeelskosten en de transport. Om een globale indicatie te geven, zijn de kosten voor 1 foodtruck met 50 gerechten voor 3 uur servicetijd ongeveer 1.000,-. De kosten voor het huren van een foodtruck, het personeel- en transport zijn tussen de 400,- en 600,-. Daarnaast zijn de kosten voor de gerechten ongeveer gelijk aan een restaurant. Denk aan een pizza van ongeveer 13,50 of een broodje hamburger van ongeveer 8,50. Elke foodtruck berekend zijn eigen prijzen, waardoor dit erg kan schommelen. Verder heb je te maken met een hoog- en laagseizoen, weekenden en doordeweekse dagen. Dit veroorzaakt ook verandering in de kosten. Voor meer informatie kijk naar de vorige blog ‘Foodtruck, hoeveel kost het?’.


Tot slot heeft ToetToetFood ook veel extra’s. Als eerste houdt ToetToetFood altijd rekening met de dieetwensen van de gasten. Vegetarische, veganistisch of halal opties kunnen worden aangeven bij de trucks. Geef dit vroegtijdig aan, dan kunnen we ervoor zorgen dat het menu compleet is.

Ben jij ook nog op zoek naar de aankleding van jouw open dag? Wij helpen graag met de decoratie van het event, te denken aan meubilair, decoratie en een eventuele tent als overkapping. Een echt foodtruck festival maak je compleet met leuke olietonnen, als statafel, bierbanken, priklichten, parasols en een stretchtent. Zo verander je een parkeerplaats tot een kleurrijk zomer festival. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheden tot entertainment. Een leuke DJ, Photobooth of een band uit een truck, er zijn genoeg mogelijkheden om de sfeer er volledig in te krijgen. Zijn er ook kinderen aanwezig? Dan zijn er ook nog leuke opties tot een clown, schminken, spelletjes of springkussens. Geef jouw wensen aan en wij maken het gehele plaatje compleet.


Voor vragen kan je altijd contact opnemen 

Benieuwd hoe we jouw bedrijfsborrel het beste kunnen organiseren? Neem dan contact via het aanvraagformulier of door het invullen van een offerte aanvraag.


Het ga je Toet! 


ToetToetFood