Never enough words to describe our love for food(trucks)

Upgrade jouw lunch @ the office

16-03-2020Mieke
Ken je dat gevoel… lunchtijd. We hobbelen weer met z’n allen richting de kantine. Al lopend langs het buffet dat eigenlijk verdomd veel lijkt op de dag ervoor, en die daarvoor, met wellicht wat variatie in de warme hap of een upgrade in het beleg, denk je: 'kan dat nu echt niet anders?'.

Uiteraard hangt het ook heel erg af van waar je zit… Zit je nu midden in de stad tussen de winkels en restaurants, dan kan je wat makkelijker rebelleren en zeggen ‘ik eet buiten de deur’. Maar als je op zo’n ‘inspirerend’ bedrijventerrein zit, met uitzicht op parkeerplaatsen, weilanden of snelweg en verder in de wijde omgeving helemaal niets, dan is de keuze beperkt. Je kunt er hoogstens voor kiezen om lekker Hollands je eigen bammetjes te smeren en met je broodtrommeltje toch dat blokje om te doen al zigzaggend tussen de auto’s door. Of een carrière switch maken naar de sales, want ‘die eten altijd buiten de deur ;-)’.

Maar ja, dan leven we ook nog eens in Nederland waar het weer vaker tegenvalt dan meevalt en dan heeft echt niemand zin om naar buiten te gaan. Dus staan we toch weer met z’n allen met ons bordje in de rij voor ofwel het tostiapparaat, het plakje kaas met worst en een kopje soep of - doe eens gek - een kroketje.

Dus op de vraag of dat nu niet anders kan… Oké, je moet er iets voor organiseren en het is wat prijziger, maar het hoeft niet dagelijks en het gaat om de beleving. Want zeg nou eens eerlijk; hoe leuk is het als je een nieuw product lanceert, een mega opdracht/klant hebt binnengehaald of als de zon eindelijk een keer schijnt, om iedereen in het bedrijf een klopje op de schouder te geven en te zeggen ‘vandaag hebben we wat anders geregeld voor de lunch…’.

ToetToetFood helpt je graag bij het organiseren van een leuke foodtruck en andere bedrijven gingen je al voor. Of het nu binnen is of buiten, gezond, zoet, vegetarisch of snelle hap, het kan allemaal. Wel een eerlijke noot, je moet er wel van overtuigd zijn dat minimaal 50 man naar buiten hobbelt. 

Voor een prijsindicatie, neem een kijkje op de website en eet smakelijk!

Het ga je Toet!

ToetToetFood