Never enough words to describe our love for food(trucks)

Traktatie voor jouw op kantoor!

21-03-2022Iris

De kantoren zijn weer geopend! Dat betekent dat je weer gezellig een kopje koffie kan halen en kan bijkletsen met je collega’s. Ja, bijkletsen! Dat is een tijdje geleden en hoe leuk zou dat zijn als je dat bij een gezellige, smaakvolle foodtruck kan doen. Plaats voor jouw personeel een overheerlijke truck om de week goed te beginnen of juist goed af te sluiten. Een lekker frietje voor bij de lunch of een gezonde smoothie bij de koffie pauze. Alles is mogelijk! Bekijk de diverse trucks onderstaand of bezoek onze website: www.toettoetfood.nl/foodtrucks

Ga voor frietjes van de Pieper Mobiel

De opvallende houten foodtruck bakt de lekkerste, knapperige frietjes van het land. Door gebruik te maken van de juiste olie en verse aardappels zorgen zij ervoor dat je op een verantwoorde manier kan genieten. Niet alleen is dit super lekker, de truck ziet er ook heel gaaf uit. De buitenkant is compleet bewerkt met houten planken, in een ronde vorm lijkt het net een reuze aardappel. Met deze foodtruck maak je veel indruk op het schoolplein. Jij hoeft alleen nog te kiezen tussen mayonaise of ketchup. 

Heerlijke tosti’s van Chic de Friemel on Tour

De dames van Chic de Friemel verzorgen heerlijke lekkernijen vanuit hun gezellige keuken op wielen. Zo maken zij onder andere heerlijke tosti's. 

Met de pastel, blauwe caravan kunnen zij op iedere locatie de gezelligheid overbrengen. De uitgangspunten van Chic de Friemel on tour zijn: lekker, puur en huisgemaakt. Eerlijke ingrediënten en lokale leveranciers, maar al met al vooral heel erg lekker. 

Gezonde smoothies van Dr. Food 

Misschien ben je juist wel op zoek naar iets gezonders of een verantwoorde snack. Kies dan voor een heerlijke smoothie. Dr. Food verzorgt op locatie heerlijke verse smoothies in allerlei smaken. Zo is er voor iedereen wat wils. De smoothies kunnen ter plekke worden gemaakt. 

Kies voor pannenkoeken van de Droom XL 

Pannenkoeken kun je precies zo maken zoals jij ze zelf lekker vind. Met stroop, poedersuiker of misschien beide. Heb je ze al eens geprobeerd met aardbeien en slagroom? Ook hier geldt: voor ieder wat wils. 

Oud hollandse poffertjes van Pofferdikkie

De heerlijke, zachte kussentjes die iedereen lekker vindt: poffertjes! Bij Pofferdikkie poffertjes worden de poffertjes ter plekke voor iedereen gebakken. Verser kan niet! Ook wordt het beslag biologisch gemaakt, op basis van boekweit en spelt. Dat wordt dus bewust genieten. Ook hebben ze allemaal speciale varianten zoals met kaas en spek of red velvet, maar natuurlijk ook naturel met een beetje boter en poedersuiker. 

Genieten van de zon met Abbie’s ijsbus 

Aan het eind van het jaar kijkt iedereen er op uit om van de zon te genieten. Met Abbie’s ijsbus kan je het jaar gezellig afsluiten onder het genot van een heerlijk ijsje. Het ijs wordt volgens authentiek recept bereid zonder dat er enige kleur-, smaak-, en geurstoffen worden gebruikt. Hierdoor heeft Abbie’s de beste en lekkerste ijsjes. Gewapend met het welbekende vintage volkswagen busje rijden zij door het hele land. 


Zit hier een leuke foodtruck bij die je graag op jullie schoolplein wilt hebben? Vraag een vrijblijvende offerte aan! Of wil je misschien een andere foodtruck? Bekijk het aanbod. 


Hopelijk tot snel!


Het ga je Toet!


ToetToetFood