Never enough words to describe our love for food(trucks)

ToetToetFood zorgt voor een feestelijke start van de bouwvak vakantie!

26-06-2023Roxy

Met de zomer in aantocht gaan bouwbedrijven traditioneel enkele weken dicht voor de bouwvak. Een periode van rust voor de harde werkers, die even lekker kunnen genieten van hun welverdiende vakantie. Maar de bouwvak kan ook een mooie gelegenheid zijn om als werkgever iets extra’s te doen voor je personeel. Een gezellige bijeenkomst met hapjes en drankjes is dan een mooie manier om je waardering te laten blijken. En wat is er nou leuker dan een heerlijke burger of puntzak friet van een foodtruck op een zonnige locatie? Een foodtruck is een unieke en toffe manier om je personeel te verrassen. Bij ToetToetFood bieden we speciaal voor bouwbedrijven een heerlijke luxe gourmet burger aan, geserveerd op een ambachtelijk broodje met verse frieten en een blikje fris naar keuze. We bieden meer dan alleen burgers en frietjes, zo kun je ook kiezen voor poffertjes, stroopwafels, ijsjes of een uitgebreide BBQ op locatie. 


Bij ToetToetFood denken we graag met je mee om de perfecte sfeer te creëren voor jouw evenement. We kunnen niet alleen het eten en drinken verzorgen, maar ook de aankleding en het meubilair. Denk aan mooie statafels en bijpassende stoelen. Of wil je liever een grote tent op je terrein? Ook dat is zo te regelen! Zo kunnen we jouw locatie omtoveren tot een sfeervolle openlucht restaurant, waar je personeel lekker kan genieten van een hapje en een drankje. 


Bovendien nemen we je alle zorgen uit handen. Ons personeel zorgt voor de bediening en houdt de sfeer er goed in. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat jij en je personeel alleen maar hoeven te genieten van een gezellige middag of avond. 


Maar niet alleen tijdens de bouwvak kan een foodtruck van ToetToetFood een uitkomst zijn. Ook tijdens andere momenten in het jaar kun je ons inhuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een afscheidsborrel voor een (oud) collega? Of een jubileum van het bedrijf? Bij ToetToetFood is vrijwel alles mogelijk en we denken graag met je mee over passende foodtruck gerechten, meubilair en aankleding. 


Nieuwsgierig geworden naar al deze opties voor jouw bouwvak? Team ToetToet kan de organisatie van jouw event volledig uit handen nemen, zodat jij je er niet druk over hoeft te maken en lekker kunt genieten van de gezelligheid! Enthousiast? Neem een kijkje op de website en aarzel niet om contact met ons te zoeken, we helpen je graag! 


Het ga je Toet! 


ToetToetFood