Never enough words to describe our love for food(trucks)

Of je worst lust?! 5x trucks met worst

18-09-2023Iris

Foodtrucks serveren ontzettend veel verschillende soorten worstgerechten. Je kunt het bijna zo gek niet bedenken of het bestaat! Verschillende soorten keukens, zowel kleine hapjes als volledige maaltijden, gezonde snacks of juist een vette hap, alles is mogelijk! Vega en vegan wensen kunnen vervuld worden en ook geloofsovertuigingen zijn goed te realiseren! We zijn allemaal wel bekend met hotdogs, maar wat dacht je van hele andere variaties op worst? 5 trucks met worst op een rijtje! 


Wurst & Co - België 

Vanuit de oldtimer foodtruck worden de grillspecialiteiten ter plaatse en ambachtelijk voor jou bereid en geserveerd. Een mobiele grill-keuken die voor jou een fingerfood catering kunnen verzorgen en de bekende Pommes ‘Wurst & Co’. Verse, ouderwetse friet met een originele Belgische mayonaise, stoofvlees, goulash of pilav. Maar, ze staan hier natuurlijk om hun würstel, worst in de vorm van: Bratwurst, Krakauer, Currywurst, Feuerwurst, Käsekrainer en dat geserveerd op een broodje met gebakken uitjes of zuurkool! 


Choripán - Nederland

Choripán is het meest authentieke Argentijnse streetfood gerecht uit Argentinië. Ooit zijn ze begonnen met een bakfiets en een broodje choripán, nu zijn ze nog meer bekend om hun rundvlees op een broodje (lomito). Deze foodtruck kent enorm veel Argentijnse specialiteiten die ze met liefde voor jou bereiden. Choripán is een verse worst uit hun eigen keuken geserveerd op een heerlijk broodje, dat is eens wat anders!


Worstenbroike - Nederland

De Brabantse ambachtelijke kwaliteit geserveerd vanuit een foodtruck. Een worst, maar dan in een broodje, een Brabants worstenbroodje. Worstenbroike creëert de totaalbeleving door de ‘worstenbroikes’ te presenteren op een ludieke Brabantse manier met een goede prijs-kwaliteit verhouding. 


Kaas en Worst op wielen - Nederland

Vanuit hun blauwe Peugeot J7 uit 1942 serveert Kaas en Worst op wielen homemade snacks met, jawel, kaas en worst. Kazen uit de streek en huisgemaakte worsten, met een Hollands tintje. Een broodje huisgemaakte worst met verschillende, verse toppings, een stamppot met worst of een kaas/worst plateautje voor bij de borrel, allemaal even lekker! 


Williewürst?! - Nederland

Foodtruck Williewürst?! is gespecialiseerd in echte, authentieke, Duitse Bratwurst, Currywurst en Krakauers, het nummer 1 streetfood van Duitsland. De producten worden door een echte gespecialiseerde slager Willie gemaakt in Duitsland voor de echte originele smaak! 


Heb je trek gekregen van deze heerlijke variaties op worst? Of ben je nieuwsgierig geworden naar de andere mogelijkheden? Kijk dan op onze website of neem contact met ons op, we helpen je graag verder!


Het ga je Toet!


ToetToetFood