Never enough words to describe our love for food(trucks)

Jouw bedrijfslocatie als feestlocatie!

03-02-2020Mieke

Een bedrijfsfeest is natuurlijk al erg leuk, maar een feest op jouw bedrijfslocatie is ook nog eens heel erg handig! Tover de parkeerplaats om tot een festivalterrein en leg je personeel eens in de watten deze zomer! Wat is er leuker dan op een heerlijke vrijdagmiddag, met het zonnetje op je bol, een heerlijk hapje en drankje te nuttigen met de gezelligheid van je collega’s?

 

Om een lekkere, zomerse borrel te regelen op jouw festivalterrein is het allereerst belangrijk waar het precies gaat plaatsvinden. Ben je van plan de parkeerplaats om te toveren, een deel af te zetten of (deels) binnen de borrel te laten plaatsvinden? Vrijwel elke truck is binnen te plaatsen, dus dat is geen probleem! Maar met het lekkere weer is het natuurlijk heerlijk om buiten van de lekkernijen te genieten! Als je graag buiten een festivalborrel wilt regelen denk dan naast het aantal trucks, de soort hapjes en de drankcatering ook aan misschien wel het nodig hebben van een stretchtent om ook droog of juist in de schaduw te kunnen staan, aankleding voor het terrein, tafels en/of (bier)banken en natuurlijk afvalbakken. Ook hierbij helpt ToetToetFood je graag, want naast het regelen van vooral de lekkere dingen op een bedrijfsborrel, helpen we je ook graag met alle andere benodigdheden.  


Begin allereerst met het aantal verwachte gasten, dit hangt samen met het aanbevolen aantal foodtrucks. Ook is het, voor ons, maar ook voor jezelf, fijn een keuze te maken in soorten gerechten/keukens. Wil je een complete maaltijd, verschillende kleinere gerechten of bijvoorbeeld alleen een dessert? Voor inspiratie op het gebied van trucks, gerechten en keukens kun je altijd een kijkje nemen op de website!

 

Wanneer het eten duidelijk is en gecommuniceerd is met ons, is het belangrijk na te denken over de drankcatering. Wil je de drankjes zelf regelen of graag uit handen geven aan ons? Dat is allebei geen probleem! En wil je graag proosten met je gasten? Een heerlijk glaasje champagne is ook zo geregeld.

 

Naast de lekkernijen is het van belang te kijken naar de weersomstandigheden, wil je op safe spelen? Kies dan voor bijvoorbeeld een stretchtent om het terrein van een overkapping te voorzien. Daarnaast zijn er misschien gasten die graag willen zitten, hiervoor kunnen we bijvoorbeeld bierbanken regelen en tonnen die goed passen qua aankleding en fungeren als prima statafel. Om de boel wat gezelliger te maken werken we met priklichten, aankleding op de (sta)tafels, bloemen, noem maar op, vrijwel alles is mogelijk in overleg!

 

En wanneer alle zaken zijn overlegd met ons, gaan wij ons best doen jouw bedrijfsfeest of zomerse borrel helemaal af te maken! We gaan de foodtrucks boeken, het eten regelen, we zorgen dat zo nodig de drankjes geregeld zijn, de aankleding op de juiste dag op de juiste plek is en dat er natuurlijk voldoende personeel aanwezig is, wanneer wij ook de bar verzorgen. Ofwel, wij maken van jouw zorgen onze zorgen en dat doen we maar al te graag!

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe dit verder in zijn werk gaat? Neem dan contact met ons op! Of wil je graag inspiratie opdoen om de perfecte vrijdagmiddagborrel te organiseren? Dan is deze blog misschien wel interessant! Hopelijk hebben we je een idee gegeven om jouw terrein te gebruiken als feestlocatie, het kan zó leuk zijn!

 

Voor heel veel lekkere plaatjes kun je ons volgen op Facebook en Instagram

 

Het ga je Toet!

 

ToetToetFood