Never enough words to describe our love for food(trucks)

Jack fruit als pulled ‘’pork’’ of ‘’chicken’’

04-10-2021Iris

Tegenwoordig zijn we allemaal op de hoogte van het feit dat we bewuster moeten leven en er zijn steeds meer mensen die vegetarisch of zelfs veganistisch worden. Maar toch blijkt het niet zo makkelijk iedereen te overtuigen van de vleesvrije wereld en de industrie van vleesvervangers. Gelukkig worden er steeds meer goede alternatieven voor vlees uitgevonden die zelfs de echte vleesliefhebbers kunnen liefhebben. 


Jackfruit is een van de nieuwste uitvindingen, het is een fruit dat perfect is voor het ‘faken’ van pulled pork/chicken. Het heeft een soortgelijke structuur en bite en zit vol met vitaminen. Ook wij bij ToetToetFood merken dat er bij aanvragen steeds vaker een vegetarische optie geliefd is. Bijvoorbeeld een totale vegetarische truck of een vegetarische hotdog of pulled ‘pork’ (jackfruit) sandwich. 


Ook in de food courts van We Canteen wordt er meegedacht aan het betere leven voor dieren en ook hier zijn verschillende vega en vegan opties mogelijk. We Canteen is een plek waar lokale food ondernemers hun specialiteiten mogen bereiden en serveren als aanvulling op We Canteen’s dagelijks aanbod. En ondernemer GRO biedt verschillende vegetarische burgers, kroketten, bitterballen en worstenbroodjes aan, gemaakt van oesterzwammen die geteeld worden op koffiedik of van knakwortel. 


Door deze smakelijke ontdekkingen en vegetarische opties kunnen zelfs de echte vleeseters er niet omheen: het smaakt allemaal gewoon heel goed! 


Nieuwsgierig geworden naar deze vegetarische opties? Neem een kijkje op de website of neem contact met ons op, we helpen je graag! 


Het ga je Toet!


ToetToetFood


Bron: We Canteen - Steeds meer vleesalternatieven in food courts van We Canteen