Never enough words to describe our love for food(trucks)

Food Talk met Hieper de Pieper

04-05-2023Roxy

In de rubriek ‘Food Talk’ worden foodtruckeigenaren geïnterviewd aan de hand van een paar korte vragen om het verhaal achter de eigenaar, de truck, het lekkerste gerecht, de leukste herinnering en de toekomstplannen te achterhalen. Dit keer in de Food Talk: Paul van de foodtruck ‘Hieper de Pieper’.


De eigenaar, Paul Droppert, is een ondernemer met een passie voor goede service en heerlijke producten. Na een paar jaar te hebben gewerkt in de financiële dienstverlening, heeft hij de kans gegrepen om Hieper de Pieper over te nemen. 


Hieper de Pieper is ontstaan uit de liefde voor lekker eten en de drang om dit met de wereld te delen. Inmiddels beschikt Paul over 6 fantastische foodtrucks en biedt hij diensten aan voor evenementen voor groepen variërend van 50 personen tot wel 2000 man (en meer). 


De samenwerking met ToetToetFood verloopt goed. De lijnen zijn kort en de communicatie is transparant en duidelijk. Elke samenwerking met ToetToetFood is uniek en bijzonder en het is moeilijk om er één als favoriet aan te wijzen. 


Wat belangrijk is voor Paul en zijn team bij Hieper de Pieper, is om te zorgen voor een gevarieerd aanbod van vers bereide producten, geleverd door ervaren en klantvriendelijke personeel. Dit resulteert in blije klanten die tevreden zijn over de producten en de service die ze ontvangen.


Wat Paul in de toekomst het meest uitziet, zijn de kleine, persoonlijke evenementen. Hij kijkt er elke dag naar uit om weer samen met zijn team en klanten leuke events te organiseren en blije gezichten te zien. 


Ben je overtuigd en denk je dat Paul goed bij jouw evenement past? Neem hier een kijkje op onze website voor meer informatie!


Het ga je Toet!


ToetToetFood