Never enough words to describe our love for food(trucks)

Het nieuwjaar starten met een foodtruck!

15-11-2021Roos

We gaan het nieuwe jaar weer bijna in en de vele nieuwjaarsborrel uitnodigingen komen binnen. Leuk, maar na enkele borrels op een rij ben je vast wel toe aan wat verfrissende ideeën! Hoe zorg je dat de nieuwjaarsreceptie elk jaar weer origineel is? Er zijn veel unieke mogelijkheden te vinden om het evenement verrassend en leuk te maken. Laat je inspireren door de, naar onze mening, beste opties voor een spetterend nieuwjaarsfeestje. Het nieuwe jaar ligt op het moment nog ver in de toekomst. Toch kun je volgens ons niet vroeg genoeg beginnen met de feestplanning. Start op tijd met brainstormen en vier ook het begin van 2022 geheel in stijl. ToetToetFood helpt je graag bij het organiseren van het leukste nieuwjaarsfeest met een gouden randje! 


Voor de planning van een nieuwjaarsborrel zijn er enkele praktische zaken om rekening mee te houden. Als eerst moet je nadenken over de plek waar jouw feest gaat plaatsvinden. Ga je met je buren, vrienden of familie een borrel houden, dan is het besluit voor een locatie snel genomen. Lekker thuis, in de buurt of bij vrienden: eigenlijk kun je overal wel terecht voor een nieuwjaarsreceptie. Met goed gezelschap heb je weinig nodig om er een gezellige tijd van te maken. 


Bij een nieuwjaarsborrel op het werk komt meer kijken. Zeker als je bij een groot bedrijf werkt. Is het budget beperkt of moet je last-minute iets organiseren? Kijk dan of een receptie op de bedrijfslocatie mogelijk is. Met wat feestelijke versiering tovert ToetToetFood de werkvloer om in een sfeervolle feestlocatie. Heb je speciale wensen, neem gerust contact op met een medewerker uit het ToetToetFood team, dan kunnen we samen kijken naar wat de mogelijkheden zijn. Maak het zo gek als je wilt! 


Een borrel is pas echt leuk als er ook iets te beleven valt. Alleen samen het glas heffen op het nieuwe jaar is niet voldoende, ook een vermakelijke tijd is van belang. Entertainment huren is een eenvoudige optie om de gasten te vermaken. Denk aan bijvoorbeeld een DJ, zoals DJ SpinkIt, of een band. Houd wel rekening met de wensen van de borrelaars: zorg dat de muziek de gesprekken niet overstemt. 


Over de borrelaars gesproken, een heerlijk glas champagne, wijntje of juist een 0,0 Heineken biertje, de drankcatering moet niet vergeten worden. Vanuit ToetToetFood kunnen we je van alles voorzien. 

En dan nu misschien wel de belangrijkste vraag, wat wordt er gegeten? Op een nieuwjaarsborrel draait het natuurlijk niet alleen om de drankjes, ook het eten moet voor de gasten geregeld worden. Laat ToetToetFood hier nou net specialist in zijn! Wil je een hele maaltijd of juist borrelhapjes? Met het diverse aanbod aan foodtrucks is alles mogelijk. Elk gerecht of elke keuken naar jouw wens kan geregeld worden.


Nieuwsgierig geworden naar al deze opties voor het nieuwe jaar? Team ToetToet kan de organisatie van jouw nieuwjaarsborrel volledig uit handen nemen, zodat jij je er niet druk over hoeft te maken en lekker kunt genieten van de gezelligheid! Enthousiast? Neem een kijkje op de website en aarzel niet om contact met ons te zoeken, we helpen je graag! 


Het ga je Toet!


ToetToetFood