Never enough words to describe our love for food(trucks)

Genieten van de lekkerste drankjes!

15-05-2023Roxy

Organiseer jij binnenkort een evenement en zijn er te veel dingen waar je aan moet denken? Is het te overweldigend en weet je niet wie je moet kiezen? Gelukkig hoef jij je daar geen zorgen over te maken als je kiest voor ToetToetFood. Wij hebben alles in huis om jouw evenement onvergetelijk te maken met de perfecte drankjes.


Wat ons zo bijzonder maakt, is ons ervaren team van bartenders en drankspecialisten die precies weten hoe ze een breed scala aan drankjes kunnen serveren om jouw gasten te laten genieten. Van warme dranken zoals koffie en thee tot verfrissende frisdranken, bier, wijn en feestelijke welkomstdrankjes, ToetToetFood heeft voor elk wat wils. Ook speciale verzoeken zijn voor ons geen probleem.


En unieke van ToetToetfood is is dat we niet alleen zorgen voor de drankjes, maar ook voor de catering. We nemen een festivalbar mee en zorgen dat alle drankjes op de juiste temperatuur zijn en klaar staan voor je gasten. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de drankjes, en kun jij je focussen op andere aspecten van je evenement.


Maar misschien wel het beste van alles is dat we werken met een vast bedrag, zodat je vooraf weet wat je kwijt bent en je geen onverwachte kosten hoeft te verwachten. Bovendien kan het bedrijf een all-in drank deal voor je regelen, zodat je gasten onbeperkt kunnen genieten van diverse drankjes. 


Dus als je op zoek bent naar een bijzondere en professionele drankcateraar voor jouw evenement. Dan zijn wij ToetToetFood perfecte keuze. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan en ontdek de vele mogelijkheden die we te bieden hebben. Met ToetToetFood weet je zeker dat de drankjes perfect worden geregeld en dat je gasten zich de hele avond kunnen vermaken met heerlijke drankjes en hapjes.


Het ga je Toet! 


ToetToetFood