Never enough words to describe our love for food(trucks)

Foodtrucks voor een bedrijfsfeest in een binnenlocatie!

28-11-2022Iris

Wanneer je aan een foodtruck festival denkt, dan denk je aan een mooie, groene buitenlocatie met op elke hoek een foodtruck met diverse gerechten. Maar wist je dat foodtrucks net zo goed binnen geplaatst kunnen worden?! En zonder dat de hele ruimte nog twee weken stinkt naar frituurlucht en broodjes warm vlees? 


Welke gerechten er precies geserveerd kunnen worden, ligt aan de locatie. Heb je een heel groot en hoog magazijn of een loods ter beschikking, dan is er meer mogelijk dan wanneer het een kleine kantine is. In kleine ruimtes is bakken en frituren lastiger door de geur en de rookontwikkeling die er afkomt. 


Wanneer je een foodtruck festival wilt organiseren in een binnenlocatie vergeet dan niet met de volgende praktische zaken rekening te houden:

  • Meet vooraf altijd in ingang waar de foodtrucks doorheen moeten en ook de ruimte waar de foodtrucks moeten komen te staan. Zo kunnen wij gerichter zoeken naar de perfecte foodtruck.

  • Zorg voor genoeg stroom voor alle foodtrucks (2 x vrije groep per truck) zodat ze optimaal kunnen draaien.

  • Stel je sprinklersysteem goed in om een waterfeestje te voorkomen.

  • Zet de afzuiging van de ruimte op maximaal, en zet voor de zekerheid wat ramen en deuren open. 


Er zijn veel foodtrucks die binnen kunnen staan. Ben je benieuwd naar welke? Neem gerust contact op via [email protected] of bel via het nummer 010 261 4199.


Het ga je Toet!


ToetToetFood