Never enough words to describe our love for food(trucks)

Foodtrucks voor dé afsluiting van het schooljaar

15-04-2021Janneke

Richting het eind van het schooljaar worden er veel schoolreisjes georganiseerd. Dat gaat nu wat lastiger dan normaal. Op een RIVM-vriendelijke manier met honderden kinderen op stap is vrijwel onmogelijk en de meeste parken zijn ook nog steeds dicht. Een schoolreisje hoort alleen wel echt bij de afsluiting van het jaar. Maar er zijn leuke alternatieve om toch een mooie dag voor de kinderen te organiseren!

 

Denk dan bijvoorbeeld aan een activiteitendag. Met op school georganiseerd activiteiten heb je alles zelf in de hand en voorkom je contact met alle andere klassen. Zo worden er leuke digitale dansworkshops gegeven. Of wat dacht je van lasergamen? Je hoeft alleen maar een paar tafels te verschuiven en klaar. En als het echt lekker weer is kan je altijd nog kiezen voor een watergevecht buiten. 

Als jullie de activiteiten verzorgen maken wij de dag compleet met een lekker hapje eten vanuit onze foodtrucks! Ga voor frietjes van De Pieper Mobiel 

De opvallende houten foodtruck bakt de lekkerste knapperige frietjes van het land. Door gebruik te maken van de juiste olie en verse aardappels zorgen zij ervoor dat

je op een verantwoorde manier kan genieten. Niet alleen is dit super lekker, de truck ziet er ook heel gaaf uit. De buitenkant is compleet bewerkt met houten planken, in een ronde vorm lijkt het net een reuze aardappel. Met deze foodtruck maak je veel indruk op het schoolplein. Jij hoeft alleen nog te kiezen tussen mayonaise of ketchup. 

    Heerlijke tosti’s van Chic de Friemel on tour

De dames van Chic de Friemel verzorgen heerlijke lekkernijen vanuit hun gezellige keuken op wielen. Zo maken zij onder andere heerlijke tosti's. 

Met de pastel blauwe caravan kunnen zij op iedere locatie de gezelligheid overbrengen. De uitgangspunten van chic de friemel on tour zijn: lekker, puur en huisgemaakt. Eerlijke ingrediënten en lokale leveranciers, maar al met al vooral heel erg lekker. Gezonde smoothies van Dr. Food 

Misschien ben je juist wel op zoek naar iets gezonders of een verantwoorde snack. Kies dan voor een heerlijke smoothie. Dr. Food verzorgt op locatie heerlijke verse smoothies in allerlei smaken. Zo is er voor ieder wat wilt. De smoothies kunnen ter plekke worden gemaakt. Het is tenslotte hartstikke interessant om een kijkje te kunnen nemen in de keuken. 


Kies voor pannenkoeken van Droom XL 

Pannenkoeken kun je precies zo maken zoals jij ze zelf lekker vind. Met stroop, poedersuiker of misschien beide. Heb je ze al eens geprobeerd met aardbeien en slagroom? Ook hier geldt: voor ieder wat wils. 

Droom Xl richt zich helemaal op kinderen. Met hun gezellige caravan, kleurrijke aankleding en dromerige lekkernijen verzorgen zij een heerlijke maaltijd. 


Oud hollandse poffertjes van Pofferdikkie 

De heerlijke zachte kussentjes die iedereen lekker vindt: poffertjes! Bij Pofferdikkie poffertjes worden de poffertjes ter plekke voor iedereen gebakken. Verser kan niet! Ook wordt het beslag biologisch gemaakt, op basis van boekweit en spelt. Dat wordt dus bewust genieten. Ook hebben ze allemaal speciale varianten zoals met kaas en spek of red velvet, maar natuurlijk ook naturel met een beetje boter en poedersuiker. 

    

    Genieten van de zon met Abbie’s ijsbus 

Aan het eind van het schooljaar kijkt iedereen er naar uit om van de zon te genieten. Met Abbie’s ijsbus kan je het jaar gezellig afsluiten onder het genot van een heerlijk ijsje. Het ijs wordt volgens authentiek recept bereid zonder dat er enige kleur-, smaak-, en geurstoffen worden gebruikt. Hierdoor heeft Abbies de beste en lekkerste ijsjes. Gewapend met het welbekende vintage Volkswagen busje rijden zij het hele land door. 

Als het logistiek gezien slim wordt geregeld kan iedereen een lekker hapje halen op een veilige manier. Zit hier een leuke foodtruck bij die je graag op jullie schoolplein wilt hebben? Vraag een vrijblijvende offerte aan! Of wil je misschien een andere foodtruck? Bekijk het aanbod. Hopelijk tot snel!