Never enough words to describe our love for food(trucks)

Foodtrucks als bedrijfscatering

26-09-2022Iris

Als je denkt aan de bedrijfskantine dan denk je aan brood met een kroket, tomatensoep en een bekertje melk. Maar liefst 80% van de bedrijfskantines serveert al jarenlang het standaard riedeltje. Dit vinden wij van Team ToetToet, maar weinig origineel en niet meer van deze tijd. Foodtrucks zijn een creatieve toevoeging aan de standaard bedrijfscatering zijn (vaak) ook nog eens een stuk gezonder! 


Wanneer bij jouw bedrijf de leukste, lekkerste en gezondste foodtrucks wilt hebben ben je zeker geen uitzondering. Een aantal grote bedrijven gingen je al voor: Google, booking.com en Nike investeren veel in de bedrijfscatering. Deze bedrijven vinden het belangrijk dat de medewerkers gezond en gevarieerd kunnen lunchen. Daarmee blijven ze fit, bewust en betrokken. Naast voordelen voor het personeel zijn er automatisch ook voordelen voor het bedrijf: minder verzuim, productiever personeel en goed voor de onderlinge samenwerking en binding van je personeel. Lunchen bij een foodtruck vergroot namelijk ook de sociale contacten onder het personeel. Hartstikke gezellig dus zo’n foodtruck!


Begrijp ons niet verkeerd: ToetToetFood kan en wil niet heel je bedrijfscatering vervangen met foodtrucks, maar we kunnen wel meer variatie toevoegen tijdens de lunch! Deze dienst wordt door veel internationaal georiënteerde bedrijven al gebruikt. Op gezette tijden zetten wij een foodtruck voor de deur waar medewerkers een warme maaltijd kunnen halen.

Hoe kunnen we je helpen?
Dagen als maandag, dinsdag en woensdag zijn voor veel foodtrucks rustige dagen. Deze dagen zijn voor foodtrucks perfect om een smakelijke lunch te verkopen bij jullie bedrijf, mits zij een minimale omzet kunnen draaien. Voor het huren van een truck zit je al snel op een bedrag tussen de €900,- tot  €1.250,-. Bij een lagere prijs is het voor de foodtrucks niet rendabel om de lunch te draaien. Afhankelijk van het soort foodtruck en het lunchgerecht.


Ben jij als bedrijf geïnteresseerd in onze bedrijfscatering dienst? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 


Het ga je Toet!


ToetToetFood