Never enough words to describe our love for food(trucks)

Foodtrucks, ook voor de veganisten onder ons!

13-01-2020Mieke
Veganistische gerechten worden steeds vaker gewenst door klanten, men is bezig met de aarde en naast vegetarisch eten, eet men nu ook steeds vaker geheel plantaardig. Ook op bedrijfsfeesten komen deze wensen steeds vaker voor en dat is natuurlijk geen probleem. ToetToetFood regelt maar al te goed heerlijke foodtrucks voor jou die zich aanpassen aan jouw dieetwensen. Is een foodtruck niet van zichzelf geheel plantaardig, dan zijn er vaak mogelijkheden om een geheel plantaardig gerecht te serveren. Vraag vooral naar de mogelijkheden, maar om je op weg te helpen beginnen we met drie veganistische foodtrucks. 

Vegan is niet smaakloos en dat bewijst BakBlik! Een heerlijke wrap of burger met zelfgemaakte Falafel of lekkere champignons gebakken in bierbeslag. Daarnaast ook smakelijke veganistische choco brownies en een lekkere bulgur salade. BakBlik biedt meerdere veganistische opties voor jouw feestje! 

De vraag ‘Waar is het vlees?’ is geschiedenis bij Where’s The Beef?. Omdat er geen vlees aan te pas komt, betekent het niet dat er geen lekkere burger geserveerd kan worden. Where’s The Beef serveert heerlijke vegan burgers die onveganistisch stoer en lekker zijn. Denk aan een Shredd’d Chick’n & The Sloppy You!. Dat wordt (h)eerlijk smullen!

Ook foodtruck Tante Tofu tovert de lekkerste plantaardige hapjes uit haar truck. Plantaardige opties gaan verder dan frietjes met ketchup, denk aan een burger op basis van soja, pompoenenvelopjes, plantaardige sushi of een goed gevulde linzensoep. Om al dit lekkers weg te spoelen, is er ook de mogelijkheid om biologische drankjes te laten serveren. Tante Tofu is een foodtruck voor flexitariërs, veganisten, vegetariërs, vleeseters en mensen met een lactose-intolerantie. Voor ieder wat wils dus!

Naast deze drie geheel veganistische trucks, zijn er verder erg veel foodtrucks die veganistische opties bieden wanneer dit gewenst wordt! Vraag daarom vooral naar de mogelijkheden, wij helpen je graag verder! 

Voor meer informatie kun je altijd een kijkje nemen op onze website en neem vooral contact met ons op als je vragen hebt! Hopelijk hebben we je gerustgesteld met de veganistische mogelijkheden binnen foodtrucks voor jouw evenement!

Voor heel veel lekkere plaatjes kun je ons volgen op Facebook en Instagram

Het ga je toet!

ToetToetFood