Never enough words to describe our love for food(trucks)

FoodTalk met TukTuk-Fabriek!

22-01-2024Roxy
In de rubriek ‘Food Talk’ worden foodtruckeigenaren geïnterviewd aan de hand van een paar korte vragen om het verhaal achter de eigenaar, de truck, het lekkerste gerecht, de leukste herinnering en de toekomstplannen te achterhalen. Dit keer in de Food Talk: Sindy en Ester eigenaresse van TukTuk-fabriek.

De foodtruck TukTuk-Fabriek is een unieke verschijning op de Nederlandse markt. Eigenaren Sindy en Esther zijn de drijvende krachten achter deze foodtruck, waarbij Sindy zich voornamelijk richt op de technische aspecten en Esther zich bezighoudt met de creatie kant van de zaak. In dit artikel vertellen ze meer over hun truck, hun passie voor eten en hun ervaring met ToetToetFood. 

Het leukste aan hun functie vinden Sindy en Esther de vrijheid die ze hebben. Ze kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en nieuwe gerechten uitproberen. Bovendien zijn ze altijd onderweg en komen ze op de meest bijzondere plekken terecht. Het geeft hen een gevoel van avontuur en vrijheid. 

Sindy en Esther zijn beiden afkomstig uit Rotterdam. Sindy heeft een achtergrond in het toerisme en evenementenbureau en Esther werkte in de mode. Hun liefde voor eten bracht hen bij elkaar en zo ontstond het idee voor de TukTuk-Fabriek. Het begon allemaal op koninginnedag, waar ze pannenkoeken uitserveerde vanuit een geleende TukTuk. Vanaf dat moment waren ze verkocht en begonnen ze met het verkopen van koffie en andere lekkernijen vanuit de TukTuk. 

Inmiddels serveren ze diverse soorten gerechten, zoals flammkuchen. Hun favoriet is de appel-kaneelsuiker flammkuchen. De smaken van dit gerecht smelten samen in je mond. Naast flammkuchen hebben ze ook andere gerechten zoals poffertjes en wafels in de planning staan. Het belangrijkste voor hen is dat de gerechten lekker zijn, maar ook representaties en netjes worden geserveerd. 

De samenwerking met ToetToetFood verloopt altijd gezellig en gemoedelijk. Zo hebben ze al op diverse locaties gestaan, waaronder bij bedrijven en scholen. Het meest bijzondere evenement was het congrescentrum in een tuin, waarbij de TukTuk-Fabriek als vatering fungeerde. Het geeft hen veel voldoening om op bijzondere plekken te staan en zo mensen te kunnen verblijden met hun heerlijke gerechten.

Voor de toekomst kijken Sindy en Esther uit naar nieuwe ideeën en gerechten die ze kunnen serveren vanuit hun TukTuk. Zo zijn ze momenteel bezig met het ontwikkelen van een nieuw opzet voor het maken van wafels. Ze willen hun passie behouden en op deze manier door  kunnen gaan. Het belangrijkste voor hen is dat ze plezier houden in wat ze doen en dat ze kunnen blijven doen waar ze goed in zijn: Het serveren van heerlijke gerechten vanuit hun TukTuk’s.

Wil jij TukTuk-Fabriek ook graag boeken voor je evenement? Neem hier een kijkje op onze website voor meer informatie!
https://toettoetfood.nl/foodtruck/tuktuk-fabriek-truck

Het ga je Toet!

ToetToetFood