Never enough words to describe our love for food(trucks)

FoodTalk met Taco’s Los Amigos!

15-06-2023Roxy

In de rubriek ‘Food Talk’ worden foodtruckeigenaren geïnterviewd aan de hand van een paar korte vragen om het verhaal achter de eigenaar, de truck, het lekkerste gerecht, de leukste herinnering en de toekomstplannen te achterhalen. Dit keer in de Food Talk: Raul en Irma foodtruck, Taco’s Los Amigos! 


Al je op zoek bent naar authentieke Mexicaanse gerechten, dan is Taco’s Los Amigos een foodtruck die je niet mag missen. Deze foodtruck wordt gerund door de Mexicaanse Raul Ramos Gutierrez en zijn Nederlandse vrouw Irma. Raul is de chef-kok en staat het liefst te koken, terwijl Irma de planning en boeking voor haar rekening neemt. Samen reizen ze naar verschillende feesten en evenementen om de gasten te laten genieten van heerlijk eten en de mooie foodtruck. 


Tien jaar geleden begonnen Raul en Irma op de weekmarkt in Dordrecht om Nederlanders kennis te laten maken met de echte smaak van Mexico. Al gauw stonden ze op culinaire markten zoals feel Good Market en Swan Market, en na een bezoek aan Rollende Keukens in Amsterdam, wisten ze het zeker: ze wilden een eigen foodtruck. Zo ontstond Taco’s Los Amigos en hebben ze keihard gewerkt om op de leukste festivals te staan. 


Het menu van Taco’s Los Amigos bestaat voornamelijk uit taco’s, gemaakt met verse zachte maïs tortilla’s uit Mexico en gevuld met de favoriete ingrediënten van Raul. Ook zijn de burrito’s erg populair, vers gerold met kip of rundergehakt. Voor de borrel zijn er nachos en quesadillas om te delen en ze verzorgen ook maaltijden en buffetten. 


Raul en Irma hebben geen favoriet gerecht uit hun foodtruck, omdat ze alles wat ze serveren lekker vinden. Anders zou het niet op hun menu staan. De cateringopdracht die hen het meest bijblijft is het feest in De Werkspoorkathedraal in Utrecht, vanwege de prachtige locatie. 


Taco’s Los Amigos werkt al lang samen met ToetToetFood en deze samenwerking verloopt altijd professioneel. Het doel van Raul en Irma is om mensen te laten genieten van de Mexicaanse smaken en sferen. Uiteindelijk zijn Raul en Irma al best op leeftijd en willen als ze met pensioen gaan in een warm land gaan wonen.


Als je op zoek bent naar heerlijke Mexicaans eten en een geweldige food truck-ervaring, zorg er dan voor dat Taco’s Los Amigos op jouw lijst staat. 


Ben je overtuigd en denk je dat Raul en Irma perfect bij jouw evenement past? Neem hier een kijkje op onze website voor meer informatie! https://toettoetfood.nl/foodtruck/taco-s-los-amigos-mexicaansefoodtruck


Het ga je Toet,


ToetToetFood