Never enough words to describe our love for food(trucks)

Foodtalk met SatéBoss

07-08-2023Roxy

In de rubriek ‘Food Talk’ worden foodtruckeigenaren geïnterviewd aan de hand van een paar korte vragen om het verhaal achter de eigenaar, de truck, het lekkerste gerecht, de leukste herinnering en de toekomstplannen te achterhalen. Dit keer in de Food Talk: Paul van de foodtruck “Sateboss” 


Het verhaal van Sateboss begint bij Paul, de oprichter van het bedrijf. Hij is opgegroeid met de geur van gegrilde saté op de barbeque tijdens familiefeestjes. Zijn vader, Arend leerde hem hoe je de perfecte saté kon bereiden en deze ervaring is altijd bij Paul blijven hangen. Jarenlang verwende Paul zijn familie met zijn unieke saté tijdens verjaardagsfeesten en andere gelegenheden. 


Toen hij besloot om zijn hobby om te zetten in zijn beroep en Sateboss oprichtte, had hij een duidelijke doel voor ogen: mensen laten genieten van de authentieke indische smaak van saté. Hij gebruikte het geheime familierecept en de juiste bereidingswijze om de perfecte saté te creëren. Hierbij speelt ook de uren van voorbereiding een belangrijke rol. Dit alles resulteerde in een smaaksensatie die mensen niet snel zullen vergeten. 


Met de kleine Piaggio Ape 50, die Paul omtoverde tot een unieke foodtruck, kon hij eindelijk zijn unieke catering op locatie aanbieden. Hij begon zijn reis in Rhenen, maar al snel groeide zijn populariteit en begon hij door heel Nederland te reizen. Sateboss heeft inmiddels een trouwe fanbase opgebouwd en wordt veel gevraagd voor festivals, evenementen en feesten. 


In september 2019 besloot Paul om het bedrijf over te dragen aan zijn zoon ‘Raphaël, die de familietraditie voortzet. Het bedrijf groeit nog steeds en er zijn nog veel plannen in de pijplijn om Sateboss te laten groeien, en de authentieke indische smaak van de saté te blijven delen. 


Bij Sateboss draait het allemaal om de smaak van authentieke indische saté. Het geheime familierecept, de juiste bereidingswijze en de uren van voorbereiding zorgen voor de perfecte saté. Als je op zoek bent naar de beste saté in Nederland en België, dan moet je zeker Sateboss uitproberen. 


Ben je overtuigd en denk je dat Raphaël goed bij jouw evenement past? Neem hier een kijkje op onze website voor meer informatie! https://toettoetfood.nl/foodtruck/sateboss-indischefoodtruck


Het ga je Toet!,


ToetToetFood


Volg SateBoss ook op social media!
Instagram: https://www.instagram.com/sateboss/ 

Facebook: https://www.facebook.com/sateboss