Never enough words to describe our love for food(trucks)

Food Talk - Daily Dog

17-01-2022Iris

Nieuw op onze blog: rubriek ‘Food Talk’. Op deze manier willen wij de foodtrucks en eigenaren wat meer in the picture zetten! Hoe zijn zij op het idee gekomen om een foodtruck te starten en wat is het idee achter de truck? Sander de Vos van Daily Dog bijt het spits af!


Sander de Vos is opgegroeid in de Verenigde Staten en heeft jarenlang in de Fashion Industrie gewerkt. Hij heeft altijd een zwak gehad voor de culinaire wereld en is al sinds een jaar en dag in het bezit van alle relevante horeca papieren. Net als het creëren van een

modemerk is het minstens even leuk om een foodtruck ‘merk’ te bedenken en op de kaart te

zetten. De vrijheid van de foodtruck wereld sprak mij aan en gaf veel mogelijkheden. Het leek mij leuk om de hele dag met mensen om te gaan en bezig te zijn met eten”. 


Met Daily Dog geeft Sander invulling aan zijn passie voor streetfood met een knipoog naar ‘The American Heritage’. Het team van Daily Dog ontfermt zich met name over de hotdog. Een stuk creatiever dan de klassieke hotdogs tot nu toe, met bijzondere variaties en vindingrijke toppings! Hiermee geeft Daily Dog een nieuwe betekenis aan het woord ‘snack’. Uit een Mercedes Benz 609D, een voormalig Duitse leger ambulance, serveren zij Gourmet Hotdogs & Biologische Frites van zeer hoge kwaliteit. 


De Hot Asian Dog moet je écht geproefd hebben, volgens Sander. Door de typisch Aziatische smaken te combineren met de authentiek-gerookte worsten van Beemsterlant’s varken, krijg je een onverwachte smaakexplosie!


Hopelijk vonden jullie het leuk kennis te maken met Sander van Daily Dog. Binnen drie maanden staat er weer een nieuwe Food Talk voor jullie klaar.


Het ga je Toet!


ToetToetFood


Volg Daily Dog ook op social media!