Never enough words to describe our love for food(trucks)

Een originele manier om Kerst te vieren met jouw collega’s

30-10-2023Roxy

Kerst komt steeds dichterbij en dat betekent dat het tijd is om te plannen hoe je kerst gaat vieren met je collega's, vrienden en/of familie. Het organiseren van een kerstborrel of feest kan een leuke manier zijn om samen te ontspannen na een jaar van hard werken. In deze blog bespreken we een aantal originele manieren om jouw kerstfeest onvergetelijk te maken. 


Er zijn meerdere mogelijkheden om een sfeervol winterfeest te organiseren. 

* Je kan bijvoorbeeld jouw locatie omtoveren tot een winter wonderland met sfeerverlichting, gezellige tenten, vuurkorven, kerstbomen en heerlijk eten en drinken. 

* Daarnaast is er de optie om een Kerst Drive Thru te organiseren, waarbij gasten met de auto of fiets langs vier uitgiftepunten rijden en kunnen genieten van winterse lekkernijen en drankjes in kerstthema. 

* Of misschien heb je wel zin in een gezellige winterborrel met overheerlijke maaltijden, hapjes en drankjes. Daarbij is dan ook te denken aan een heerlijke Winter BBQ!


ToetToetFood kan de aankleding en catering voor de borrel verzorgen, inclusief foodtrucks, glühwein en heerlijke warme gerechten. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om het evenement uniek en bijzonder te maken en om het jaar op een positieve manier af te sluiten.


ToetToetFood biedt niet alleen heerlijke hapjes, maaltijden en drankjes aan, maar ook een breed scala aan entertainment opties om ervoor te zorgen dat jouw evenement onvergetelijk wordt. Van DJ's en bands tot goochelaars en PhotoBooths, er is voor elk wat wils. En ook voor de kinderen hebben we verschillende opties om hen bezig te houden en te vermaken, zoals springkussens, oud-Hollandse spellen en nog veel meer.


Dus, of je nu op zoek bent naar een winterfestival, Kerst Drive Thru of winterborrel op locatie, ToetToetFood kan je helpen om er een geweldig evenement van te maken. En wie weet, misschien zie je zelfs de Kerstman wel voorbij rijden in zijn foodtruck!


Heb je na het lezen van deze blog interesse gekregen in een bijzonder winterfestival op jouw evenement? Aarzel dan niet en neem contact op met ons. Wij helpen je graag verder met de organisatie hiervan!

Het ga je Toet!

ToetToetFood