Never enough words to describe our love for food(trucks)

Een BBQ op locatie, een echte beleving via ToetToetFood

09-05-2019Mieke

Het is bijna zover, de zomervakantie staat voor je het weet weer voor de deur en dit is de ideale tijd om de zomer met collega’s in te luiden. Dit kan natuurlijk met een borrel in de kantine of in een stamkroeg in de stad, maar er kan ook een hete barbecue geregeld worden op het eigen bedrijventerrein of parkeerterrein. ToetToetFood helpt jou graag verder met de zomerbarbecue op locatie.


ToetToetFood is de grootste aanbieder van foodtrucks in Nederland en België. Hierbij zijn ook een aantal mooie BBQ cateraars aangesloten. Wij werken samen met onafhankelijke ondernemers met een passie voor houtskool, vlammen en de beste producten. Wanneer je deze BBQ cateraars boekt via ons, komen zij inclusief chef, BBQ, goed vlees en smaakvolle vis. Daarnaast is het bij deze cateraars ook altijd mogelijk om lekkere vegetarische gerechten van de BBQ te serveren.


BBQ op je bedrijfsfeest

In het verleden sloten de barbecues het beste aan bij de echte vleeseters. In het heden kunnen we wel stellen dat ook visliefhebbers, en zelfs vegetarische eters zich net zo goed kunnen aansluiten in de rij voor de BBQ. De cateraars waar ToetToetFood mee samenwerkt houden graag rekening met verschillende diëten. een barbecue met veel variatie is geen probleem. We denken graag mee met jullie ideeën en wensen, en zorgen ervoor dat het een echte beleving wordt.


BBQ catering op eigen terrein

Wanneer je een BBQ cateraar inhuurt voor je bedrijfsfeest zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. ToetToetFood werkt samen met BBQ cateraars waarbij stoere mannen en vrouwen veelal werken met open vuur. De plek waar de BBQ wil organiseren kan het beste vrij zijn zonder te veel gebouwen er omheen. Wanneer ze slecht weer voorspellen moet er een tent neergezet worden om de gasten, en de mensen van de BBQ, droog te houden. ToetToetFood kan helpen bij de gehele organisatie en de lekkerste barbecue foodtrucks voor jou regelen!


WKR / fiscaal voordeel

Weet je dat wanneer je een foodtruck feest op je eigen terrein organiseert je voordeel kan hebben van de werkkostenregeling?


Drankjes voor bij de BBQ catering

Vergeet je de drankjes niet?! Die gemarineerde ribjes en gezouten vis moet natuurlijk weggespoeld worden. ToetToetFood kan jouw BBQ feest voorzien van drankcatering. Door middel van een te gekke bar met verschillende soorten drank zorgen wij ervoor dat niemand van je collega's uitgedroogd naar huis gaat. Kijk eens op onze website voor de drankcatering.


Klinkt een hete BBQ met toffe foodtrucks en lekkere drankjes wel erg aantrekkelijk om met gezelligheid de zomer in te luiden? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact op voor meer informatie!


Voor heel veel lekkere plaatjes kun je ons volgen op Facebook en Instagram


Het ga je Toet!

ToetToetFood