Never enough words to describe our love for food(trucks)

Deze foodtrucks upgraden jouw snack!

17-07-2023Ankie


U kent het vast wel; jouw feestje is tot in de puntjes geregeld. Goed gezelschap, aankleding, lekkere drankjes, fijne sfeer; check! Nu nog een lekkere hap of snack erbij en het feestje is perfect. Bij een snack denkt men al vaak aan een bittergarnituur en een puntzak frietjes. In deze blog schrijven we over foodtrucks die jouw wens van bittergarnituur en frietjes luxueus upgraden. Een snack die u nooit meer vergeet dankzij een geïnspireerde, unieke touch. 

Tornado Potato

Gefrituurd en zo uit het vuistje op te smikkelen; ambachtelijke friet in de schil in combinatie met een mix van ballen. We hebben het hier niet over gehaktballen, maar over een diversiteit aan overheerlijke mini croquettes. Uiteraard serveert deze foodtruck mini croquettes van rund, maar zij begrijpen ook dat elke hap een verrassing moet zijn voor de bezoeker! Daarom heeft elke mini croquette een andere vulling: oude kaas, tomaat mozzarella, bospaddenstoelen, groente en kaas. 

Een leuk extraatje van deze foodtruck is dat ze ook tornado aardappel spiralen, lekkere crispy chips op een stokje, serveren. Het is fingerfood van hoge kwaliteit door een selectie van biologisch geteelde aardappelen, olie en kruiden. 

Anton’s Meals on Wheels

Met een knalrode Engelse Bedford Hawson uit 1975 met vintage details uit de 70’s is Anton’s Meals on Wheels een echte eyecatcher. De specialiteit is een heerlijke Britse Fish & Chips. Het gerecht krijgt een onmiskenbare smaak door azijn, citroen en tartaarsaus toe te voegen. De ultieme smaakervaring staat centraal bij de foodtruck en daarom gebruiken ze eerlijke en biologische producten. Naast Fish & Chips zijn ze ook gespecialiseerd in kibbeling, garnalen kroketjes en Shoestring Fries. Als u op zoek bent naar iets anders en een unieke smaak op jouw evenement, dan is deze foodtruck er zeker eentje die deze wens kan vervullen.  

BakFrietFiets 

Als kind droomde Danny van der Hoven ervan om een eigen frituurzaak te beginnen. Helaas draaide het verhaal anders uit en staat chef Danny nu achter het fornuis van het sterrenrestaurant met zijn naam! Met de Bakfrietfiets sluit hij aan bij zijn oude passie: Een klassieke bakfiets met ingebouwde frietketels en koeling. 

Een klassieke puntzak biologische frieten, net iets dikker gesneden naar eigen smaak. Bovenop komt een flinke schep mayonaise. Als snack upgrade biedt deze foodtruck artisanale cervela en huisgemaakte kaas- en garnaalkroketten. Danny streeft ernaar om topkwaliteit te leveren naar alle klanten die langskomen voor een heerlijke snack! 

BBQ Legend

Een stoere, 5 meter lange bbq Smoker-truck en een klassieke volkswagen die direct de aandacht van jouw gasten trekt. BBQ legend is de specialist in American style bbq. Deze Smoker grilt, rookt en barbecuet de meest smaakvolle gerechten graag vers op locatie, on the spot. Deze foodtruck werkt uitsluitend met de beste ingrediënten van lokale leveranciers waar al een lange tijd mee wordt samengewerkt. 

Maar wat heeft deze Smoker nu precies te bieden? De lekkerste broodjes Black Angus hamburgers, broodjes Pulled Pork of chicken, spareribs, zalm en een selectie van vegetarische gerechten. Daarnaast kan de foodtruck ook zorgen voor een volledig bbq-menu inclusief groenten, salades en broodjes. De keuze is reuze, en dat betekent dat er altijd wel iets bij zit wat jij lekker vindt! En dit alles geserveerd uit een zeer unieke eyecatcher met personeel dat een grote passie voor voedsel en evenementen uitstraalt. Als extraatje wordt het menu in de winter aangepast met de lekkerste winterse gerechten. 

De gare kip

kipliefhebbers opgelet: de Gare Kip toert door heel Nederland met als doel alle hongerige buikjes te vullen met de lekkerste kip. De Kakelverse scharrelkippen dijen worden gemarineerd in ketjap en – zoals elk zelfrespecterend familierecept – enkele geheime ingrediënten. Vervolgens wordt de kip uren in de pan gegaard waardoor jij kunt genieten van een kippenstoof die smelt op je tong en waar je smaakpapillen spontaan vreugdedansjes van gaan doen. De kip is te bestellen op broodjes als fingerfood of als volledig menu (Inclusief rijst, salade en uitjes). 

De Gare Kip Foodtruck streeft naar 100% duurzaamheid. In onze gerechten gebruiken we daarom ook Truuj scharrelkip. Truuj is een kip die vrij rondscharrelt op een ‘kippen speelplaats’ en in een stal leeft waar een dag- en nachtritme aangehouden wordt.

Bent u na het lezen van deze blog ook overtuigd dat snacks naast erg smaakvol ook luxueus kunnen zijn? Onze foodtrucks vinden het net zo belangrijk om een prachtig gerecht uit te serveren en bovendien van hoge kwaliteit. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan en wij helpen u graag verder met de organisatie van jouw feest!

Het ga je Toet!

ToetToetFood