Never enough words to describe our love for food(trucks)

De leukste activiteiten voor jouw laatste schooldag!

24-04-2023Roxy

Het einde van het schooljaar komt alsmaar dichterbij, het is tijd om na te denken over hoe je deze bijzondere dag met de studenten wilt afsluiten. Zoek je nog een leuke manier om jouw laatste schooldag af te sluiten? Maak kennis met ToetToetFood! Wij werken samen met de meest bijzondere foodtrucks om de laatste schooldag uniek af te sluiten.  


Als school is het belangrijk om te zorgen dat het evenement soepeltjes verloopt en dat alles tot in de puntjes geregeld is. Gelukkig zijn wij een bedrijf dat zich richt op het wegnemen van zorgen en stress door het aanbieden van één contactpersoon die oplossingsgericht denkt. Bovendien kunnen wij ook helpen met de aankleding van jouw evenement, inclusief meubilair, decoratie en eventueel een tent als overkapping. 


Een belangrijk onderdeel van een evenement is natuurlijk het eten. Met ToetToetFood ben je verzekerd van een divers aanbod aan foodtrucks die verschillende soorten gerechten en keukens kunnen bieden, van hele maaltijden tot hapjes. Ook kan er rekening gehouden worden met eventueel allergien of dieetwensen van gasten, zodat iedereen kan genieten van het evenement. 


Het vieren een de laatste schooldag is pas echt geslaagd als er ook iets te beleven valt. Alleen samen wat eten en drinken is niet voldoende, ook een vermakelijke tijd is van belang. Entertainment huren is een eenvoudige optie om de sfeer nog leuker te maken. Denk aan bijvoorbeeld een DJ, springkussen of misschien een photobooth. Wij denken graag mee over de entertainment die het beste bij jou en jouw gasten past. Scholen hebben zeer groot terrein dus dat moet goedkomen.  


Nieuwsgierig geworden naar al deze opties voor het afsluiten van een schooljaar? Dat begrijp ik wel :). Ons Team Toettoetfood staat voor je klaar en kan het event volledig uit handen nemen, zodat jij je er niet druk over hoeft te maken en lekker kunt genieten van de gezelligheid! Enthousiast? Neem een kijkje op onze website en aarzel niet om contact met ons te zoeken, we helpen je graag! 


Het ga je Toet!


ToetToetFood