Never enough words to describe our love for food(trucks)

De lente lacht, lach je mee?

30-01-2023Vincent


“Klop Klop!”

“Wie is daar?”

“Lente”

“Lente, wie?”

De lente seizoen staat weer voor de deur. De eerste zonnestralen komen weer het land binnen, de bloemetjes beginnen weer te groeien en niet te vergeten, de schattige kalfjes staan weer in de wei. De perfecte maand om weer lekker buiten te genieten van de zon, de mooie bloemen, de fluitende vogeltjes en de gezellige babbels met je vrienden. Met andere woorden het is een prachtig seizoen om weer lekker in de frisse buitenlucht te zijn en momenten te beleven zoals nooit tevoren. Maar, hoe?


Mooie dagen, lange nachten

De lente biedt mooie dagen waarbij je veel met elkaar optrekt. Er komen verschillende soorten feestdagen aan in de lente, namelijk: Pasen, Koningsdag, Hemelvaart en Pinksteren.

Mooie betekenisvolle dagen waarbij de bloemetjes beginnen te groeien en de zon langzaam opkomt. De lente is het bruggetje naar de zomer. Perfect om in het buitenlucht te zijn en er een mooie dag van te maken. We helpen je er graag mee! 


Frisse lente gerechten

Het is weer bijna lente en dat betekent dat het buiten langer licht is, de bloesems beginnen te bloeien en dat stamppot plaatsmaakt voor salade. En het eventueel weer heerlijk is om ook buiten te eten. Dit doe je natuurlijk het best met een lekker fris lente gerecht. De lente is de tijd voor asperges, zalm, pasta’s, soepen en natuurlijk niet te vergeten de frisse salades. Wij van team ToetToetFood houden van de lente en het organiseren van een leuk feestje! We bieden verschillende mogelijkheden die je wensen kunnen laten uitkomen. We hebben verschillende foodtrucks die typische lente gerechten bereiden zoals: Foodtruck CURRYUP!, Foodtruck Veul Soeps, Pasta Joe en nog veel meer!


Aankleding en drankcatering

Bij een event is de traktatie natuurlijk van belang, maar ook de aankleding kan niet naast worden geschoten. Wij kunnen uiteraard helpen met de aankleding van je evenement. Hierbij kun je het zo sfeervol maken als je zelf, maar wilt. Denk bijvoorbeeld aan bistrosetjes, priklichten, biertafels en banken, oliedrums, etc. We denken graag met je mee en helpen graag om bijpassend meubilair en aankleding te vinden. Naast de aankleding kunnen we ook de drankcatering verzorgen. Met een leuke bar en ervaren personeel kunnen we ook diverse drankjes serveren! 


Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem een blik op onze website voor de mogelijkheden en aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.


Het ga je Toet!


ToetToetFood