Never enough words to describe our love for food(trucks)

De lekkerste (bak)fietsen op een rijtje!

30-09-2019Mieke
Wist je dat er niet alleen heerlijke foodtrucks te vinden zijn op ToetToetFood.nl? Er zijn namelijk ook leuke, smakelijke fietsen te vinden waarin zij allemaal lekkers voor jou klaar maken. Ideaal voor evenementen op kleinere locaties, de fiets kan vrijwel overal staan! Nieuwsgierig geworden naar de heerlijke bakfietsen? Lees dan snel verder en neem een kijkje op de website voor nog veel meer mobiele keuken opties!

Ja, de naam zegt het al, een BAKfiets met friet. Een authentieke bakfiets met net dat beetje meer. Met deze bakfiets serveren zij zo 240 porties friet per uur. Porties heerlijke biologische frieten die reeds werden bekroond met de AD-Friettest. En zelfs het zout is biologisch, dat is toch lekker?!

W(at) D(e) F(iets) S(chaft)? Comfort food en borrelhapjes! WDFS rijdt door heel Nederland en zorgt van een complete BBQ en midnight snack tot burgers op jouw event. Er is veel mogelijk, ligt er maar net aan wat jullie willen ‘dat de fiets schaft’!

Een lekkere smoothie, lekkere juice, limonade of cocktails, alles wordt vers voor jou klaargemaakt vanuit deze toffe mobiele smoothiefiets! Vers bereid op jouw locatie met boordevol fruit, groente en pure sappen. Een gezonde, maar vooral leuke en lekkere beleving op jouw feest met de mobiele keuken van Shakes on Wheels. 

Een bakfiets met bitterballen? Er is geen betere manier om de vrijdagmiddagborrel te vieren, als je het ons vraagt. Heerlijke bio bitterballen worden geserveerd en voor de liefhebbers is er ook een vegetarische variant. Houd je van kaas? Kaasstengels zijn ook aanwezig. Lokaal, ambachtelijk en vers gemaakt door heel ’t land: de Bitterbal Fiets!

Een mobiele wijnbar waar je jouw lekkerste wijn op de perfecte temperatuur kunt krijgen, dat is toch heerlijk? De Wijnfiets rijdt zo door jouw voordeur om de lekkerste biologische en Europees georiënteerde wijnen te serveren. Proost! 

Zo zie je maar, ook op een kleine feestlocatie kunnen er heerlijke mobiele keukens voor jou en je gasten komen koken! Geen zorgen, van alles is mogelijk ook uit een BAKfiets. Neem contact met ons op voor vragen en meer informatie, we denken graag met je mee! 

Voor heel veel lekkere plaatjes kun je ons volgen op Facebook en Instagram

Het ga je Toet!

ToetToetFood!