Never enough words to describe our love for food(trucks)

Foodtrucks gaan bezorgen!

23-11-2020Lisa & Liv

We zien dat veel foodtruck eigenaren ondertussen een nieuw initiatief zijn gestart. Op deze manier wordt hun passie voor lekker eten toch nog met de wereld gedeeld. Wij hebben een aantal leuke initiatieven op een rijtje gezet. Deze week foodtrucks die hun gerechten thuisbezorgen in het land. 


Indonesische specialiteiten van Broertjes Saté

De Broertjes Saté konden het met hun zwak voor lekker eten niet laten gebeuren hun lekkere Indonesische gerechten niet meer te bereiden voor hun gasten. Daarom zijn deze levensgenieters een bezorgservice gestart waar je heerlijke maaltijden zoals Nasi Goreng en Gado Gado kunt laten bezorgen in omgeving Dordrecht. 
Gerechten naar opa’s recept van Satéboss 

Ook Satéboss is begonnen met het bezorgen van eten. In eerste instantie begon dit in hun eigen regio in het oosten van het land, maar sinds kort ook te bestellen in Rotterdam en Amsterdam! Extra lekker, je kunt ook huisgemaakte sambal erbij bestellen!
Zoete post van Chic de Friemel on Tour

Lekkers per post! Mensen een glimlach bezorgen door huisgemaakt lekkers per brievenbuspost te bezorgen mét een persoonlijke boodschap erbij. Verras iemand die het verdient met heerlijke zoetigheden die deze foodtruck aanbiedt. 
Een uitgebreide high tea met  Koffie Society

Een high tea bij jou thuis: Koffie Society regelt het voor je! Het enige wat jij hoeft te doen, is de high tea bestellen en het wordt bij je thuis geleverd. Liever afhalen? Koffie Society heeft een eigen vestiging in Bussum waar jij de hapjes af kunt halen. Ideaal voor in het weekend met dit herfstige weer! Ook is de Koffie Society een eigen printshop gestart, waar jij als foodtruck eigenaar je eigen bedrijfskleding kan laten drukken met je eigen truck als illustratie!


 

Up Pepper in België  

Up Pepper is begonnen met een afhaal en bezorgservice in België. Bij Up Pepper kan je terecht voor smaakvolle wereldgerechten zoals Thaise curry of hun signature chili con carne met nachos. Zo kan je thuis dus lekker genieten van de lekkerste Up Pepper gerechten! 
Ken jij nog een foodtruck die zijn specialiteiten thuisbezorgd? Laat het ons weten! Benieuwd geworden welke foodtrucks er nog meer met ons samenwerken? Neem een kijkje op onze website


Het ga je Toet!


Team ToetToetFood