Never enough words to describe our love for food(trucks)

8 Trucks met poffertjes

18-08-2023Iris

Je kent ze wel, de mini variant van de pannenkoek, maar toch net iets anders: Poffertjes! Ideaal voor feestjes, lekker en makkelijk voor kinderen, maar ook zeker om van te smullen voor volwassenen. Zoek jij nog een toetje of tussendoortje op jouw feestje? Kijk dan zeker eens naar deze 8, zowel Nederlandse als Belgische, trucks met poffertjes, ruikt al heerlijk… 


Poffertjescaravan - Nederlands 

Een poffertjeskraam mag niet ontbreken op jouw evenement. Alleen de geur is al om te genieten en dan hebben we het nog niet over de smaak. De Poffertjescaravan verzorgt vers bereide poffertjes met een uniek recept, roomboter, poedersuiker, vorkjes en bordjes, en deze truck kan zowel binnen als buiten. Boeken maar die poffertjes, ideaal voor jong en oud en natuurlijk erg lekker!


Poffertjes Company

Op zoek naar ambachtelijke poffertjes? De Poffertjes Company verzorgt graag deze kleine heerlijkheden op jouw bedrijfsfeest, verjaardag, jubileum of bruiloft. De groene truck is naast de mobiele keuken voor de smakelijke poffertjes, ook een mooie aankleding op jouw event. 


Droomcaravan

Zoek je een zoete, dromerige catering voor jouw evenement? Foodtruck Droomcaravan serveert vanuit hun lichtroze bloemen caravan uit 1963 onder andere ambachtelijk schepijs en heerlijke poffertjes. De foodtruck is zo ingericht dat je mee kunt kijken hoe de dames meerdere gerechten tegelijk klaarmaken, hoe leuk! 


JoJo Poffertjes

De poffertjes bakfiets, dat is precies wat JoJo Poffertjes is. Een nostalgische kraam bestaande uit een oldtimer sachs motor en personeel gekleed in passende traditionele koks kostuums, bakken erop los. De poffertjes worden aangeboden met 10 heerlijke, originele toppings, zoals stoofperen kaneel, verse aardbeien en zelf gebakken appel kaneel met vanillesaus. JoJo Poffertjes, draait altijd op iets goeds uit! En vooral iets lekkers! 


Pofferdikkie

Verse Hollandse poffertjes, het liefst met heel veel roomboter en flink wat poedersuiker. Cedric’s Poffertjes bakt deze kleine vrienden ter plekke, een oud ambacht live in actie. Door het biologische beslag op basis van spelt en boekweit onderscheid deze truck zich van anderen. Cedric’s Poffertjes biedt poffertjes aan vanuit verschillende soorten trucks, kies je de bakfiets, de foodtruck of liever de traditionele poffertjeskraam? Jij mag kiezen! 


De Zoete Verleiding

Poffertjes, een zoete verleiding, geserveerd uit een van de schattigste poffertjeskramen van Nederland. Vanuit de zoete foodtruck serveren zij 120 smakelijke porties poffertjes, perfect voor jouw evenement. De truck kan perfect dienen als aankleding op jouw event en is een toevoeging voor jong en oud, dat wordt smullen! 


De Elfde Elf

De Elfde Elf foodtruck is in handen van een familie die sinds 1888 werkzaam zijn in de poffertjes branche. Het doel is om het oude ambacht te behouden en een mooi oud-Hollands product aan te bieden. Een (h)eerlijk stukje Fair-Trade. Een uniek, origineel en verantwoord concept. Verantwoord genieten dus! 


Het Bakbolletje

Een schattige foodtruck, perfect om op jouw feest poffertjes te verzorgen. Vers gebakken poffertjes en een kraam dat past bij jouw feest, is wat je mag verwachten. Heerlijk genieten, ideaal voor jong en oud. Met een flinke hoeveelheid poedersuiker en een klont roomboter, is het feestje compleet!


Deze kleine vrienden zijn perfect voor jouw feestje. Laat jong en oud smullen en genieten van niet alleen de smakelijke geur, maar ook de heerlijke smaak van poffertjes. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website of contact met ons opnemen, wij helpen je graag!


Het ga je Toet!


ToetToetFood