Never enough words to describe our love for food(trucks)

8 foodtrucks met saté!

05-06-2023Ankie

Dé hap om te maken voor een gezellige verjaardag, een snack op een festival of gezelligheid op de barbecue: Saté. Iets wat iedereen lust en met een flinke hoeveelheid satésaus en wat stokbrood en kroepoek, ben je zo klaar. Deze hap is ook perfect om te laten serveren uit een leuke foodtruck voor jouw evenement, makkelijk om te eten, maar vooral heel erg lekker. Daarom de 8 lekkerste trucks met saté uit Nederland en België op een rijtje. 


De Saté - België 

Deze foodtruck is een plek waar verschillende eetculturen samenkomen. Zowel vis als vlees- en kipsaté is wat je er kunt krijgen, die geserveerd worden met een aanbod van gevarieerde sauzen en bijgerechten. Dat wordt genieten!


Broertjes Saté - Nederland

Deze mobiele keuken trekt het hele jaar het land door om iedereen de Indonesische saté te laten proeven. Deze saté is zowel op stokjes (varken/kip) als op broodjes (kip) aan te bieden. De saté is bereid volgens een oud familierecept en dat proef je!


Satéboss - Nederland

Ook Satéboss toert door heel Nederland met de foodtrucks om de echte Indische saté te verspreiden. Huisgemaakte saté, authentiek van smaak, heerlijk mals en altijd vers van de barbecue. Ideaal voor elke gelegenheid en voor iedereen wat wils: kip (halal), varken, geit, garnaal of tempeh (vega). Smakelijk!


Baan-Siam - België 

Baan-Siam serveert voor jou de Thaise kipsaté met pindasaus. Deze foodtruck laat je kennismaken met de eetcultuur van Thailand, waar op iedere hoek van de straat gezellige kraampjes met heerlijk eten te vinden zijn. Dat is wat je proeft, de Thaise cultuur. 


Saté van NAN - Nederland

Deze omgebouwde bedford bereidt heerlijke saté op elke gewenste locatie. Je kunt kiezen voor smakelijke varkenshaassaté of kipsaté, maar met een Hollands tintje. Dit hapje wordt omschreven als een ware smaakbeleving en zo mag het zeker genoemd worden. Om je vingers bij af te likken!


De Barabus - België 

Ook in de Surinaamse keuken kun je terecht voor de lekkerste saté en de Barabus maakt het voor je! Deze foodtruck brengt men, net als in Suriname, samen met eten en zorgt voor veel plezier en een leuke sfeer op jouw evenement. Met overheerlijke gerechten, natuurlijk! 


Blue Truck - Nederland

Ook deze blauwe foodtruck bereidt onder andere lekkere sateetjes. Je proeft de zelfbedachte receptuur, alles is net iets anders dan anders en dat maakt het zo lekker. Bekende gerechten worden bereid met een eigen twist, ideaal voor jouw evenement!


Saté Bestellen - Nederland

De lekkerste saté van de houtskoolgrill. Saté bestellen is een smakelijke truck voor het oog maar verzorgt ook heerlijke sate van de haas met huisgemaakte atjar, kroepoek en uitjes. Deze smakelijke hap is ideaal voor op jouw feestje en is iets wat vrijwel iedereen lekker vindt. Win-win dus!Heb je ook al zin gekregen in een heerlijke variant van saté? Of het nu vlees, vis of vega is, smaken zal het sowieso! Vooral met een lekkere satésaus erbij, wij krijgen er al trek in… Ben je nieuwsgierig geworden en zou je meer informatie willen? Neem dan HIER een kijkje op onze website of neem contact met ons op! We helpen je graag verder!


Het ga je Toet!


ToetToetFood