Never enough words to describe our love for food(trucks)

4 Trucks mét vermaak

29-05-2019Mieke

Verschillende foodtrucks op jouw evenement is natuurlijk heerlijk voor de lekkerste gerechten, maar ook voor vermaak kun je terecht bij ToetToetFood. De keukens op wielen zijn namelijk de perfecte aankleding en catering op jouw feest, maar er zijn ook verschillende mobiele huisjes waar men zich heerlijk in kan vermaken. Een photobooth in een busje, een rijdende schiettent, rijdende kunst en meer. Voor ieder evenement wel iets!

Caravan Photobooth Betsie

Wil jij leuke foto’s maken op jouw evenement en gelijk ook een aandenken hebben? Dan is een photobooth perfect! En dan vooral de vintage photobooth Betsie van Twente!

   Luna’s Caravan

Ideaal voor kinderen, naast suikerspinnen, poffertjes en andere zoetigheden maken de vrolijke meiden ook geweldige balloncreaties, glittertattoo ’s en feather extensions. Gezelligheid!

   De Caraband

1 caravan, 5 mannen + een hoop zomerse muziek = de Caraband. Deze mannen willen kunnen spelen waar en wanneer ze dat willen, vandaar een caravan als rijdend podium, perfect voor jouw evenement!


Foodtruck Lunatic

Een echte KidsFunFoodTruck? Dat is Lunatic! Een vrolijke verschijning en een echte eyecatcher voor je evenement. Verschillende zoetigheden en leuke kids-activiteiten maken jouw feestje helemaal af! Er is van alles mogelijk in overleg, kom maar op!


Er zijn zoveel opties mogelijk naast alle lekkere hapjes uit een rijdende keuken, deze lekkernijen kun je hier vinden. Vermaak is perfect voor een leuk feestje, vooral als er kinderen aanwezig zijn. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de website of neem direct contact met ons op! We helpen je graag verder!

Ben je naast vermaak ook opzoek naar bijvoorbeeld drankcatering? Lees dan deze blog voor inspiratie!


Voor heel veel lekkere plaatjes kun je ons volgen op Facebook en Instagram!  


Het ga je Toet!


ToetToetFood