Blog

Never enough words to describe our love for food(trucks)

7 foodtrucks voor de VrijMiBo!

02-05-2022Iris

Kijk jij ook altijd uit naar de vrijdag, de laatste dag van de werkweek, weekend... En niet te vergeten, de vrijdagmiddagborrel. Ook wel de vrijmibo genoemd. Het moment van de week waar iedereen naar toe verlangt, met z'n allen de week afsluiten met een lekker drankje en een overheerlijk hapje. Maar heb je weinig zin om voor de gezelligheid al die wijntjes in te schenken, de biertjes te openen en al die blokjes kaas te snijden? Dat begrijpen wij! Gelukkig heeft ToetToetFood genoeg leuke, maar vooral lekkere (food)trucks uit Nederland op een rijtje gezet om jouw vrijmibo moeiteloos te laten verlopen:


De Hapjesplank

Allereerst de Hapjesplank, want laten we eerlijk zijn: Wat is een borrel zonder een vertrouwde snack erbij? Dat is precies wat Hapjesplank jou te bieden heeft. De borrelplank is gevuld met kaas, worst, olijven, Amsterdamse uitjes, Spinata Romana, Chorizo, turks brood, aioli en tapenade, klinkt dat niet heerlijk? De lekkernijen worden op een mooie robuuste eikenhouten plank geserveerd en door de authentieke bakfiets brengt het net wat extra sfeer met zich mee. Oh, en werd je nog niet warm van de borrelplank? Ze staan ook bekend om hun overheerlijke warme nacho's met gesmolten kaas, salsa, huisgemaakte guacamole en zure room!

https://toettoetfood.nl/foodtruck/de-hapjesplank 


Flamm in de kuchen

Als tweede hapje een luchtige deegbodem uit het Elzas gebied. Deze overheerlijke Flammkuchen is dun belegd met producten hoe de consument het wenst, denk bijvoorbeeld aan zalm, wakame, wasabi mayo en rucola of de vegetarische optie met geitenkaas, walnoten, honing en rucola. Voor ieder wat wils en klinkt het niet overheerlijk? Met de vrijmibo een aantal verschillende Flammkuchen op tafel, een speciaal biertje erbij en smullen maar…

https://toettoetfood.nl/foodtruck/flamm-in-de-kuchen 


De Wijnbar op wielen

Tot hoelaat werken we op vrijdag? Juist, from nine till wine! Een vrijmibo is natuurlijk niet compleet zonder een alcoholische versnapering en laat dan de Wijnbar op wielen een perfecte uitkomst bieden. Deze driewieler voor volwassenen met de smaak van Italië Speciaal biedt een aanbod van voortreffelijke witte, rode en mousserende Italiaanse wijnen en wie wil dat nu niet? Daarnaast is deze Italiaanse driewieler een leuke eyecatcher voor op de borrel.

https://toettoetfood.nl/foodtruck/wijnbar-op-wielen 


De Tapruijters

Naast de Italiaanse wijnen zijn speciaalbieren ook erg in trek. De Tapruijters brengen de beste bieren van lokale brouwerijen naar jouw evenement. Er is een gevarieerd menu beschikbaar waar ook jij je inbreng aan mag geven. En zeg nu zelf, op een lekkere vrijdagmiddag, zonnetje erbij, lekker hapje erbij, dan kan dat speciaal biertje niet missen, toch?

https://toettoetfood.nl/foodtruck/de-tapruijters


Dapp Frietfiets

Een lekker frietje mét, wie heeft daar op een vrijdagmiddag nu geen zin in? Vooral in de biologische frieten (en bio mayo!) van de Dapp Frietfiets... De frieten zijn zelfs geschikt voor de veganisten onder de collega's en er wordt met biologisch zout gestrooid. Dat frietje mét kan bijna als gezond worden gezien als ons vraagt, dat betekent meer biertjes of wijntjes om het natuurlijk te compenseren!

https://toettoetfood.nl/foodtruck/frietfiets 


Willy Nacho

Willy Nacho serveert de perfecte snack voor bij de vrijmibo: Een goed gevuld bakje met tortillachips, verse tomatensalsa en geraspte kaas. Geef je voorkeur aan pittig en/of vlees? Dan is de Mexican Taste iets voor jou, tortillachips, tomatensalsa, gehakt, jalapeños, kaas en zure room. De ideale hap om te delen met je collega's of om voor jezelf te houden!

https://toettoetfood.nl/foodtruck/willy-nacho


Vietnamama

Als laatste knaller, maar zeker niet de minste: Vietnamama. Het klinkt al lekker in de mond, maar de smaken die de Vietnamese streetfood met zich mee brengen zijn nog veel lekkerder. Denk aan een lekkere springroll, een beef noodle salade of een vertrouwde mini loempia. Deze snacks gaan goed met de overheerlijke drankjes die natuurlijk genuttigd worden op een reguliere vrijmibo, boeken dus!

https://toettoetfood.nl/foodtruck/vietnamama 


Zoals je hebt kunnen lezen bieden wij genoeg opties voor een vrijmibo, zodat je zelf de keuken niet in hoeft om de kaas te gaan snijden. Voor meer info en nog meer overheerlijke opties, neem een kijkje op de website. Tot op de volgende vrijmibo, wij hebben er al zin in!


Het ga je Toet!


ToetToetFood 

Delen