Blog

Never enough words to describe our love for food(trucks)

6 x Vega trucks

18-06-2019Mieke
Voor veel mensen is een stukje vlees of vis niet te missen in een maaltijd, maar ook steeds meer mensen laten dat stukje vlees of vis vaker liggen. Vegetarisch eten wordt steeds belangrijker in de wereld van catering en er is ook steeds meer mogelijk. Niet alleen bestaan er vegetarische of zelfs veganistische foodtrucks, ook gewone foodtrucks zijn bereid zich aan te passen aan de vegetarische wensen van het publiek. Vragen is vrij en we hebben goede ervaringen met het aanpassen van de gerechten aan de dieetwensen van de gasten. Er bestaan opties voor Halal of vega hotdogs, vega burgers, vega saté en noem maar op! Er is vrijwel altijd iets voor iedereen mogelijk. Daarom zes vegetarische trucks uit Nederland op een rijtje!

Bij Foodtruck Hieper de Pieper kun je bijvoorbeeld terecht voor verse bio friet en hun zelf ontwikkelde zeewier- of groentekroket! En voor de borrel serveren zij ook zeewierbitterballen of een lekkere bio vegetarische burger, smullen maar! 

Deze schattige foodtrucks serveren voor jou verschillende soorten saté waardoor er voor iedereen wel iets tussen zit. Saté gemaakt van Halal kip, varken, geit, garnaal en tempeh. Boeken maar, ideaal voor een divers publiek. 

Ook deze leuke foodtruck is ideaal voor de borrel. Naast de gewone bio bitterballen, bakken ze ook de vega bitterballen van de Vegetarische Slager. En voor de kaasliefhebbers: de Bitterbal Fiets bakt ook de lekkerste KaasTengels voor jou. Heerlijk voor bij een biertje. 

Deze Spaanse foodtruck is, zoals de naam zegt, gespecialiseerd in Spaanse Worst, maar ook voor de niet-vleesliefhebbers staan zij paraat. Dan kun je er namelijk terecht voor een lekkere gazpacho of de tortilla espanola. Erg lekker allemaal… 

Ben jij een echte kaasliefhebber of laat je liever dat stukje vlees of vis liggen? Eetfabriek - Kaasfondue is dan dé oplossing: een assortiment van drie soorten kaas fondue met vers Turks brood om mee te dippen. Wie wil dat nu niet?

Nog meer ballen, laat ze niet vallen! Ook Potten met ballen is gespecialiseerd in ballen, maar dan met interessante vullingen. Voor zowel vleesliefhebbers als vegetarische eters hebben zij de lekkerste culinaire ballen. Kies je de Thaise groene curry bitterbal of toch de risotto variant met pompoen en parmezaan?

Ook zin gekregen in deze heerlijke vegetarische gerechten? Vegetarisch eten hoeft zeker niet saai te zijn en kan minstens net zo lekker zijn! Doe ons maar een vegetarische bitterbal bij de borrel hoor, ons hoor je niet klagen…  Er zijn natuurlijk nog véél meer foodtrucks met vega opties, neem vooral contact met ons op, wij helpen je graag verder! 

Voor heel veel lekkere plaatjes kun je ons volgen op Facebook en Instagram

Het ga je Toet!

ToetToetFood

Delen