Never enough words to describe our love for food(trucks)

6 foodtrucks met ambachtelijk ijs!

23-08-2021Iris

Ben je opzoek naar een dessert voor jouw feest of evenement? Of wil je jouw medewerkers/collega’s trakteren op een zomerse dag? Waar wordt dan als eerste aan gedacht? Juist dat is IJS! IJs is er in honderden verschillende smaken, kleuren en uitvoeringen. Omdat er veel ijstrucks zijn, staan hieronder de leukste, Nederlandse 6 voor je op een rij!


Abbie’s IJsbus

Het ijs dat bij Abbie’s IJsbus verkrijgbaar is, is gemaakt door Abbie zelf. Er is bij Abbie altijd keuze uit 10 verschillende ijssmaken, waarvan er altijd 1 op basis van sorbetijs is. Deze ijssmaak bevat geen melk, zodat ook gasten die lactose intolerant zijn kunnen genieten van een lekker ijsje. Abbie komt met een volkswagen bus uit 1978. Precies zoals je een ijscowagen verwacht. Super, toch!

https://www.toettoetfood.nl/foodtruck/abbie-s-ijsbus 


Droom XL

Droom XL komt met een lichtroze bloemencaravan uit 1963 en reizen het hele land door. Bij deze foodtruck ligt de nadruk op zoet en dromerig en ze serveren heerlijk, ambachtelijk schepijs. Deze te leuke foodtruck heeft naast schepijs ook nog poffertjes, crêpes, wafels en heerlijke zoete droomtoetjes. Dat was nog niet alles, ook maken deze dames versgebakken pizza’s en gezonde salades. De caravan is zo ingericht dat er meerdere gerechten tegelijk gemaakt kunnen worden. 

https://www.toettoetfood.nl/foodtruck/droomcaravan 


Lekker gemekker

Deze foodtruck maakt ijs van geitenmelk. De geitenmelk komt van hun eigen geitenboerderij en hier wordt het ijs ook gemaakt! Hoe leuk is dat? Ze maken ambachtelijk roomijs, maar ook sorbetijs dat wordt gemaakt van vers fruit. Bij koud weer wordt er geen ijs geschept, maar maken ze heerlijke warme chocolademelk van hun eigen geitenmelk. Lekker gemekker komt met een opvallende gele foodtruck.

https://www.toettoetfood.nl/foodtruck/lekker-gemekker 


Ik smelt voor jou. 

Ik smelt voor jou maakt ambachtelijk Italiaans ijs. Ze serveren het ijs uit een piccolo ijskar, een gondola op wielen of een van de 3 foodtrucks welke wit of roze van kleur zijn. Een echte eyecatcher op jouw evenement. Naast ijs kunnen er ook homemade milkshakes en fresh frozen fruit smoothies gemaakt worden. 

https://www.toettoetfood.nl/foodtruck/ik-smelt-voor-jou- 


De IJscoman 

De enige echte IJscoman van Rotterdam en omstreken, zoals hij het zelf zegt. Elke dag wordt er vers ijs bereid en dit in meer dan 50 smaken. Zo zit er altijd een smaak tussen die jij ook lekker vindt! Omdat het leven één groot feest moet zijn, dus het eten van een ijsje ook, krijg je bij elke bestelling een gratis discodip. Dus voor een evenement groot of klein, moet je bij de ijscoman zijn! 

https://www.toettoetfood.nl/foodtruck/de-ijscoman 


Looping good

Looping good komt naar jouw evenement gewapend met spatels en hun platen van -30 graden. Zo rollen hun eigen verse roomijsmix. De smaken lopen erg uiteen van Oreo-witte chocola en vers fruit tot aan walnoot en karamel. Je kan ook nog eens kiezen voor een topping bovenop je ijs, deze toppings worden zelf gemaakt net zoals de ijsmix. Net iets anders, maar net zo lekker als je gewend bent!

https://www.toettoetfood.nl/foodtruck/looping-good 


Loopt het water jullie ook in de mond? Kijk dan snel op onze website voor alle ijstrucks en boek een truck om jouw evenement compleet te maken!


Het ga je Toet!


ToetToetFood