Never enough words to describe our love for food(trucks)

5 Trucks met streetfood uit Azië

06-12-2021Iris

5 Trucks met streetfood uit Azië (NL)


Streetfood is niet meer die hotdog uit het simpele kraampje op de hoek van de straat, het is met passie gemaakt, overheerlijk en (vaak) makkelijk eetbaar. Streetfood mag zeker niet onderschat worden, vooral niet met Indonesische afkomst, want lekker, dat is het zeker… Daarom worden de 5 trucks uit Nederland op een rijtje gezet die gespecialiseerd zijn in de smakelijke Indonesische streetfood.


Foodtruck Mister Makan

Makan is het Indonesische woord voor eten en dat maakt deze foodtruck ‘Mister Eten’. Het water loopt in je mond bij de gado gado salade, het broodje kip, lekkere nasi of bami en erg lekkere saté, ook vegetarische te verkrijgen! 

https://toettoetfood.nl/foodtruck/mister-makan


Sublime Food Truck 

Asian 2 Go, Fusion 2 Taste is de slogan van Sublime Food Truck. Deze Australische chef serveert een variatie van lekker en vers eten uit de Aziatische keuken, met een twist. Hij kookt graag naar jouw wens, maar Peking eend en kip is altijd goed! 

https://toettoetfood.nl/foodtruck/sublime-food-truck


Foodtruck Roll or Bowl

De lekkerste streetfood in een roll of bowl, jij mag kiezen! Ga je voor de lekkere homemade en handmade bowls met tender chicken, malse steak of de (vegetarische) biologische tempeh? Of dit lekkers toch liever in een roll? Gemakkelijk, gezond en gigantisch lekker; that’s how they roll!

https://toettoetfood.nl/foodtruck/roll-or-bowl


Vietnamama

Xin chào! Vietnamama kookt,  bakt en rolt voor jou het lekkerste Vietnamese streetfood. Denk aan verse springrolls, loempia’s en een smakelijke beef noodle salade. Dit Vietnamees eten wordt volgens authentieke familierecepten bereid en dat proef je! 

https://toettoetfood.nl/foodtruck/vietnamama


Aroi Thai

Thais streetfood, dat is wat je kunt verwachten. Pad Thai en (naar keuze) zes verschillende curry’s in een ongekend hoog tempo geserveerd, ook dat mag je verwachten van Aroi Thai. De truck is graffiti gespoten geheel in Thaise stijl. Proef de heerlijke Thaise cultuur, gewoon op jouw feestje. Thai streetfood meets Urban Street Art. 

https://toettoetfood.nl/foodtruck/aroi-thai


Trek gekregen van deze lekkere Aziatische opties? Boek jouw favoriete trucks via de website of neem contact met ons op! 


Het ga je Toet!


ToetToetFood