Never enough words to describe our love for food(trucks)

4 Trucks met sushi

29-07-2024Roxy

Je weet wel, zo’n lekkere rol, met rijst, groenten, garnaal, krokante kip of rauwe zalm? Je eet het met stokjes, en dipt het in sojasaus... Sushi, natuurlijk! Wie kent het tegenwoordig niet. Het is hip, ontzettend lekker (vinden de meesten) en ideaal voor shared dining. Ohja, en tegenwoordig verkrijgbaar in de vorm van een bowl. Dit overheerlijke hapje uit Zuidoost-Azië is in de meeste steden wel te vinden, maar het kan ook naar jou komen! Wil jij sushi op jouw feestje? Hieronder de 5 lekkerste sushi trucks uit Nederland voor jou op een rijtje!


Food Escape 

Houd je ook zo van heerlijke rijst met avocado en een visje naar keuze? Of kies je liever voor Takoyaki (Japanse poffertjes) of gefrituurde kip en antipasti? Boek dan foodtruck Food Escape voor al deze heerlijke Japanse lekkernijen. Zij brengen traditioneel Japans koken naar jouw evenement, wij zeggen doen! 


AlohaGaudi

Geniet van echt eten is het motto van AlohaGaudi. Vanuit de pipowagen ‘AlohaGaudi’ serveert de foodtruck no-nonsense eerlijk eten, maar wél met passie. Bij de Poké Bowl draait alles om dagverse kwaliteit zonder fratsen, een traditioneel gerecht uit Hawaii. De basis is sushirijst. Hieraan worden verschillende lekkernijen toegevoegd, zoals: gemarineerde zalm en tonijn, gerookte kalkoen, gebakken tofu, diverse groenten of fruit. De Poké Bowl wordt gegarneerd met wasabi mayonaise en sesam. Proef jij de smaak al in je mond? 


Mi! Asian Streetfood 

Mi!’s sublieme smaaksensaties uit het verre oosten maken je dromen waar. Je wordt meegenomen op een culinaire reis naar het prachtige Azië. Heerlijke kruidige noedels met vlees of vis, of de meest overheerlijke sushi combinaties vinden hun weg naar jouw smaakpapillen voor de beste smaaksensatie ooit. De gerechten van Mi! Asian Streetfood brengen je naar ergens in Azië, waar je in smalle straatjes geniet van streetfood, dat is heerlijk wegdromen en genieten. 


Sublime

Met het motto: Tasty Food = Happy People!, probeert de chef van Sublime elke dag mensen blij te maken met zijn overheerlijke gerechten. Specialiteiten zoals crispy Malaysian chicken, beef rendang of peaking roast duck zijn gerechten die je geproefd moet hebben! Een verscheidenheid aan heerlijke en verse gerechten uit de Aziatische keuken kun je eten in het restaurant SUBLIME Asian Deli in Hilversum. Geen zin om naar het restaurant te gaan maar wil je wel zijn heerlijke gerechten proeven? Sublime heeft ook een foodtruck waarmee ze naar jou feestje kunnen komen! 


Loopt het water al bij je in de mond? Begrijpelijk met deze heerlijke opties, natuurlijk! Boek jouw lekkerste truck via onze website of neem contact met ons op, we helpen je graag! 


Het ga je Toet!


ToetToetFood