Never enough words to describe our love for food(trucks)

4 trucks met Mexicaanse specialiteiten

27-05-2024Roxy

Er zijn zoveel verschillende soorten keukens waaruit je kunt kiezen, maar als je er één moest kiezen die je voor de rest van je leven zou moeten eten, welke zou jij kiezen? Zou je gaan voor de Hollandse keuken, de Japanse of lekker de Mexicaanse? Hieronder de lekkere trucks uit België, die de Mexicaanse keuken serveren. Hola Guacamole, kom maar op met dat lekkers!


La Cookaracha

Een fleurige, mooie truck waaruit een breed assortiment lekkers wordt aangeboden. Van lekkere cocktails tot gezonde smoothies, van de Mexicaanse keuken tot heerlijke tapas of lekkere bowls. De Mexicaanse wraps en quesadillas zijn de perfecte hap voor jouw feestje in de Mexicaanse style.


Alma Libre

Tijdens haar reis door Mexico is Karen op zoek gegaan naar de basis van de Mexicaanse keuken en het hart van de bevolking: Alma Libre. De pure smaken uit de traditionele Mexicaanse keuken laat ze proeven door de creatie van heerlijke totopos (soort nacho's), taco’s en memelita’s (soort maistortilla's). Laat je verrassen!


Up’Pepper

Verschillende keukens met de meest smaakmakende street food in een Up’Pepper jasje, gekleurd met zowel de zoete als spicy variant van de peper familie. De Mexicaanse burrito’s, taco's, nachos en quesadillas zijn perfect voor jouw evenement en een overheerlijke avondsnack. Om je vingers bij af te likken..


Loco Mexicano

Loco Mexicano verkoopt geen, maar real Mexican street food. Hun keuken zit bomvol smaak, geur en kleur. Elke dag worden hier met volle passie en verse producten heerlijke gerechten van topkwaliteit bereid. Met ervaring opgedaan in het land van oorsprong, proef je de passie die in hun taco´s zit. 

Loco Mexicano is de enige in België en Nederland die Taquizas (buffetten) verzorgen op authentieke manier.  Ze gebruiken verse mais tortillas rechtstreeks uit een traditionele Mexicaanse ‘tortilla bakery’. 


Loopt het water al bij je in de mond? Begrijpelijk met deze heerlijke opties, natuurlijk! Boek jouw lekkerste truck via onze website of neem contact met ons op, we helpen je graag! 


Het ga je Toet!


ToetToetFood