Blog

Never enough words to describe our love for food(trucks)

10 Trucks mét burgers

29-05-2019Mieke

Wat is er lekkerder dan een goed gevuld broodje hamburger tijdens het doen van een drankje met gezelligheid? Een krokant broodje, sausje naar keuze, wat sla, tomaat en komkommer en dan de sappige burger met misschien wel een plakje gesmolten kaas en nog meer lekkers? Dat klinkt als een erg overheerlijke hap, niet? Onze foodtrucks zijn bereid die heerlijkheid te serveren op jouw evenement. Ben je een liefhebber van vlees of kies je liever een vega burger? Genoeg opties bij de tien heerlijkste foodtrucks uit Nederland met burgers, maar ben je jouw perfecte truck nog niet tegengekomen? Kijk dan even op de website!

1. Foodtruck the Real Gentleman & Co. De mannen van The Real Gentleman & Co. bieden een BBQ met net een beetje meer. Ben je opzoek naar keurige heren in een wit overhemd, zwarte das en een lederen schort? Dan ben je hier bij het juiste adres. Ze grillen de meest heerlijke burgers in hun KOPA houtskool oven en serveren producten met een verhaal erachter. Naast al deze heerlijke hapjes, denken zij ook nog aan het milieu en zetten zij zich regelmatig in voor goede doelen, dit klinkt toch als een ideale combinatie heerlijkheid?

2. LX BBQ

Zin in een BBQ? Maar echt een goede BBQ? Boek dan LX BBQ, zij zorgen voor die unieke BBQ-ervaring vol smakelijke hoogtepunten. Er kan gekozen worden uit verschillende menu’s en je kunt er je eigen burger samenstellen met alle heerlijke specialiteiten. Ook hebben zij gedacht aan de vegetariërs en serveren ze heerlijke vegaburgers, ze bakken er wat van!


3. The Beef Chief

Op zoek naar een echte kenner van burgers? The Beef Chief is dan jouw topper. Ze serveren de heerlijke, home made burgers met alle andere lekkere extra’s. Burgers maken de wereld veel beter, toch? Dan heb je de burgers van The Beef Chief nog niet geproefd… Producten van lokale leveranciers en overal een eigen draai aan gegeven, dat wordt smullen…


4. De Burgerlijke Stand

Op zoek naar een foodtruck met niet alleen lekkere bereidingen, maar ook een een bijzonder uiterlijk? Kies dan voor deze bezienswaardigheid. Ze serveren Italiaanse, Spaanse, Nederlandse en Engelse burgers met burgers naar eigen recept. Trek in een burger met kaas, gebakken uitjes, mayo en curry? Of liever met een gekookt eitje, bacon en mangochutney? Genoeg keuze bij de Burgerlijke stand!


5. The Blue Truck

Kun je niet kiezen tussen alle lekkere foodtrucks, maar je bent er al wel uit dat je een lekkere burger wil? Loop dan snel naar deze prachtige, donkerblauwe foodtruck voor de lekkerste burgers. Zij serveren bekende gerechten met een eigen twist en verrassende combinaties, ben je al nieuwsgierig? Of juist hongerig?


6. The Duck Truck

Toe aan een hamburger, maar geen zin in de vertrouwde smaak? Kies dan voor The Duck Truck, zij bereiden voor jou de sappige burger, maar bereid met eend. Kies voor bijvoorbeeld de spannende combinatie met blue cheese of de Asian versie. The Duck Truck werkt met verse streekproducten en deze geweldige ingrediënten in combinatie met de bijzondere combinaties zorgen voor een explosie van smaken.


7. Piepers & Rund

Piepers & Rund serveren, zoals de naam zegt, een flink stuk rundvlees samen met de Hollandse aardappel. De producten zijn biologisch en de aardappelen worden in Nederland geteeld, maar dat betekent niet dat er geen wereldwijde smaken worden aangeboden. Een vertrouwde burger, Hollands, mediterraans of oriëntaals, met dezelfde passie bereid. Al trek gekregen in een oerdegelijke hap?


8. BBQ Experience

Je kent de vertrouwde burger wel, toch? Gewoon met die lekkere hamburger ertussen. BBQ Experience biedt juist een pulled pork (cheese)burger en wie wil dat nu niet? Een lekker hard broodje, gevuld met heel veel heerlijkheid en voor de liefhebber gesmolten kaas, daar kun je geen nee tegen zeggen toch? Om deze smakelijke hap te bereiden wordt er gewerkt met zo veel mogelijk Fair Trade producten en zij trachten om Co2-neutraal te werken. Ook is de foodtruck an sich een echte eyecatcher op jouw evenement.


9. Mo’s Comfort Food

De welbekende comfort food is toch vaak niet gezond, dus dan doen we het maar gewoon goed en kiezen we voor de heerlijke burgers van Mo’s Comfort Food. Ze bereiden 100 % beef burgers, iberico burgers en nog veel meer lekkers. Heerlijk als hap op jouw feestje, wij zijn benieuwd hoe charmant iedereen die lekkernijen naar binnen gaat werken…


10. Grill’nSmoke

Schrik niet als je deze vijf meter lange, houtgestookte BBQ-smokers ziet staan, ze staan namelijk bekend om hun fenomenale Pulled Pork Cheeseburger. Ze werken samen met bevriende boeren en maken gebruik van hun scharrelvlees. Benieuwd geworden naar dit lekkere hapje? Boek dan Grill’nSmoke.Trek gekregen na het lezen van deze lekkere trucks? Boek jouw truck nu voor jouw evenement! Kijk op onze website of neem contact op voor meer informatie! Zoek je foodtrucks die bijvoorbeeld heerlijke pannenkoeken serveren? Lees dan zeker deze blog!


Voor heel veel lekkere plaatjes kun je ons volgen op Facebook en Instagram

Het ga je Toet!


ToetToetFood


Delen