Never enough words to describe our love for food(trucks)

10 Trucks mét burgers

29-05-2019Mieke

Wat is er lekkerder dan een goed gevuld broodje hamburger tijdens het doen van een drankje met gezelligheid? Een krokant broodje, sausje naar keuze, wat sla, tomaat en komkommer en dan de sappige burger met misschien wel een plakje gesmolten kaas en nog meer lekkers? Dat klinkt als een erg overheerlijke hap, niet? Onze foodtrucks zijn bereid die heerlijkheid te serveren op jouw evenement. Ben je een liefhebber van vlees of kies je liever een vega burger? Genoeg opties bij de tien heerlijkste foodtrucks uit Nederland met burgers, maar ben je jouw perfecte truck nog niet tegengekomen? Kijk dan even op de website!

1. Foodtruck the Real Gentleman & Co. De mannen van The Real Gentleman & Co. bieden een BBQ met net een beetje meer. Ben je opzoek naar keurige heren in een wit overhemd, zwarte das en een lederen schort? Dan ben je hier bij het juiste adres. Ze grillen de meest heerlijke burgers in hun KOPA houtskool oven en serveren producten met een verhaal erachter. Naast al deze heerlijke hapjes, denken zij ook nog aan het milieu en zetten zij zich regelmatig in voor goede doelen, dit klinkt toch als een ideale combinatie heerlijkheid?


2. De Burgerlijke Stand

Op zoek naar een foodtruck met niet alleen lekkere bereidingen, maar ook een een bijzonder uiterlijk? Kies dan voor deze bezienswaardigheid. Ze serveren Italiaanse, Spaanse, Nederlandse en Engelse burgers met burgers naar eigen recept. Trek in een burger met kaas, gebakken uitjes, mayo en curry? Of liever met een gekookt eitje, bacon en mangochutney? Genoeg keuze bij de Burgerlijke stand!


3. The Blue Truck

Kun je niet kiezen tussen alle lekkere foodtrucks, maar je bent er al wel uit dat je een lekkere burger wil? Loop dan snel naar deze prachtige, donkerblauwe foodtruck voor de lekkerste burgers. Zij serveren bekende gerechten met een eigen twist en verrassende combinaties, ben je al nieuwsgierig? Of juist hongerig?


4. The Duck Truck

Toe aan een hamburger, maar geen zin in de vertrouwde smaak? Kies dan voor The Duck Truck, zij bereiden voor jou de sappige burger, maar bereid met eend. Kies voor bijvoorbeeld de spannende combinatie met blue cheese of de Asian versie. The Duck Truck werkt met verse streekproducten en deze geweldige ingrediënten in combinatie met de bijzondere combinaties zorgen voor een explosie van smaken.


5. Piepers & Rund

Piepers & Rund serveren, zoals de naam zegt, een flink stuk rundvlees samen met de Hollandse aardappel. De producten zijn biologisch en de aardappelen worden in Nederland geteeld, maar dat betekent niet dat er geen wereldwijde smaken worden aangeboden. Een vertrouwde burger, Hollands, mediterraans of oriëntaals, met dezelfde passie bereid. Al trek gekregen in een oerdegelijke hap?


6. Grill’nSmoke

Schrik niet als je deze vijf meter lange, houtgestookte BBQ-smokers ziet staan, ze staan namelijk bekend om hun fenomenale Pulled Pork Cheeseburger. Ze werken samen met bevriende boeren en maken gebruik van hun scharrelvlees. Benieuwd geworden naar dit lekkere hapje? Boek dan Grill’nSmoke.


7. Beef & Burgers

Foodtruck Beef & Burgers heeft een zeer breed assortiment. Naast de lekkerste Aberdeen Angus burgers kunnen wij veel meer! Alles wat gegrild kan worden kunnen wij in onze ‘Josper’ houtskooloven bereiden. Denk hierbij aan spareribs, buikspek, saté, kipkluifjes e.d.. We grillen natuurlijk niet alleen vlees; ook vis en vegetarische gerechten behoren tot de mogelijkheden.


8. BBQ Legend

BBQ legend is de specialist in American style bbq, met onze 5 meter lange bbq smoker en klassieke Volkswagen foodtruck zijn we een graag geziene gast op feesten en foodfestivals. Alle gerechten van BBQ Legend worden bereidt van de beste ingrediënten van lokale leveranciers waar wij al een lange tijd mee samen werken. Op festivals werken wij vaak met een broodje van de smoker, maar tevens kunnen wij in hele catering voorzien.


9. Oerburger

Door zijn opvallende look en robuuste uitstraling is de OERburger truck een echte eyecatcher die in te zetten is op verschillende evenementen. Door de waanzinnige buitenbarbecue trekt de OERburger truck veel belangstelling en dan hebt u de burgers nog niet eens geproefd!Eten met een verhaalOerburger staat voor lekker eten met pure ingrediënten en serveren graag de lekkerste én beste burgers!. Onze OERburgers zijn gemaakt van 100% rundvlees en afkomstig van Schotse Hooglanders, echte OERkoeien! Deze sterke runderen hebben hun leven lang rondgelopen op de Veluwe. Zij vervullen sinds 1982 een belangrijke rol in de begrazing van ruim 5100 hectare bos en helpen om vlaktes zoals heidevelden open te houden.Ambachtelijk bereid met gevoel.


10. Puurbus

Onze vintage Foodtruck PUUR Bus komt met heerlijke eigengemaakte frietjes naar u toe! Wij werken met 'pure' biologische producten die bij onze leverancier met liefde op eigen land groeit. Foodtruck PUUR Bus en onze leverancier heeft hoge waarde in herkomst, duurzaamheid en recyclen en daarom van ambachtelijke kwaliteit!Trek gekregen na het lezen van deze lekkere trucks? Boek jouw truck nu voor jouw evenement! Kijk op onze website of neem contact op voor meer informatie! Zoek je foodtrucks die bijvoorbeeld heerlijke pannenkoeken serveren? Lees dan zeker deze blog!


Voor heel veel lekkere plaatjes kun je ons volgen op Facebook en Instagram

Het ga je Toet!


ToetToetFood